Monday, March 30, 2015

10 Testimonial TERBARU Set Kurus Bajet

Assalamualaikum semua.

Alhamdulillah hampir setiap hari terima testimonial TERBARU Set Kurus Bajet ni. Semuanya berpuas hati dengan tahap kesihatan diri masing. Ramai yang dah dapat turunkan berat badan, semakin cergas dan penyakit seperti sakit kepala, sembelit pun dapat dirawat.

Jom baca feedback mereka yang dah mengamalkan Set Kurus Bajet yang mesra pengguna dan SELAMAT ini.


Testimonial Set Kurus Bajet 1

Turun 1kg dalam tempoh 1 minggu!

- Badan rasa lebih ringan

Client share yang dia rasa badan lebih ringan dan lebih fit. Sebelum ni baru jalan sekejap dah lenguh kaki. Then bila dah dapat turunkan 1kg, semangat nak turunkan lebih lagi. Ini adalah satu suntikan semangat untuk tingkatkan taraf kesihatan lebih baik. Bila berat badan dah turun, kita rasa lebih aktif dan ceria.






Testimonial Set Kurus Bajet 2

Turun 3 kg dalam masa 2 minggu!

Set Kurus Bajet bantu client turun berat sebanyak 3 kg dalam masa 2 minggu walaupun sibuk bekerja. Bila kita consume Set Kurus Bajet, kita akan rasa lebih aktif dan bertenaga. Malah dapat kawal makan berlebihan kerana Set Kurus Bajet mengenyangkan. So, walaupun sibuk bekerja tiada lagi masalah nak turunkan berat badan.





Testimonial Set Kurus Bajet 3

Turun 6kg dalam 3 minggu!

- Turun dari 77kg - 71kg

Walaupun mempunyai 2 orang anak masih mampu turunkan berat badan sehingga 6KG setelah amalkan Set Kurus Bajet. Kini, terbukti walaupun anda seorang ibu, pernah menjalani ceaser, anda boleh turunkan berat badan dengan selamat. 





Testimonial Set Kurus Bajet 4

- Tak rasa sakit tumit
- Kurang rasa lapar

Client share yang kini tiada masalah sakit tumit bila bangun pagi. Ini bermakna badan dah semakin ringan. Khasiat bawang putih sangat membantu membuang segala angin dalam badan. 

Manakala Mineral Coffee yang diambil setiap pagi akan bantu kurangkan rasa lapar then kita akan limit makan masa lunch. Malah, dapat atasi masalah gastrik in case busy kerja and lewat makan. 








Testimonial Set Kurus Bajet 5

- Ibu Mengandung
- Berat naik 2kg sahaja masa check up

Mineral Coffee selamat diambil walaupun ibu mengandung. Ia membantu kawal berat badan ibu mengandung. Plus if ibu mengandung yang ada kencing manis sangat sesuai ambil Mineral Coffee kerana ia membantu turunkan kandungan gula dalam darah. Minuman lain kebanyakan tinggi gula dan menggemukkan jika diamalkan selalu. 





Testimonial Set Kurus Bajet 6

Turun 3 kg walaupun tak diet!

- Rasa kenyang

Client ni pula happy sebab dapat turunkan berat sebanyak 3kg walaupun tidak amalkan special diet. Mineral Coffee sangat membantu client untuk rasa lebih kenyang. Malah, ia kawal pengambilan makanan pada waktu lunch. Walaupun dah pukul 1, masih rasa kenyang. 




Testimonial Set Kurus Bajet 7

- Badan tak letih
- Petang-petang mata fresh dan tak mengantuk
- Migrain terus hilang 
- Badan lebih ringan
- Angin banyak keluar
- Sangat lawas
- Elakkan demam 

Alhamdulillah banyak perubahan positif yang client ni terima lepas amalkan Set Kurus Bajet. 
Mineral Coffee mengandungi GARAM BULUH sangat membantu mengatasi masalah mengantuk atau lemau ketika waktu kronik iaitu waktu petang. Malah ia membantu kurangkan masalah migrain. 

BV Alfalfa sangat membantu meningkatkan perlawasan. Malah segala lemak2 yang bertepu dalam badan mudah dikeluarkan.

Garlic tablet pula membantu buang angin dalam badan. Ia bukan sahaja untuk buang angin malah bertindak meningkatkan antibodi sebab itu kurangkan potensi untuk demam. 








Testimonial Set Kurus Bajet 8

- Badan lebih ringan
- Tahan lapar

Kombinasi 3 item dalam Set Kurus Bajet bantu client ini kearah kesihatan lebih baik. 
Garlic tablet membantu buang angin dalam badan sekaligus menjadikan badan lebih ringan. 
Malah mata lebih segar bila minum BV Alfalfa walaupun sibuk dengan meeting. And yes Mineral Coffee sangat membantu bekalkan tenaga seharian.   







Testimonial Set Kurus Bajet 9

- Perut lebih kempis 

Fenomena perut buncit seperti orang mengandung adalah masalah yang paling merunsingkan. Perut dah semakin kempi bila angin yang bertepu dalam badan dapat dikeluarkan dengan konsisten ambil Garlic Tablet. Bila angin keluar badan pun jadi lebih ringan dan lebih mudah buat pelbagai aktiviti. 







Testimonial Set Kurus Bajet 10

- Badan lebih ringan
- Perut buncit makin kurang

Client share feedback yang bila ambil Set Kurus Bajet dengan teratur, badan rasa ringan dan perut semakin kurang buncit. Since our group adalah pengasas Set Kurus Bajet ni, maka kami tahu cara pengambilan yang betul supaya anda dapat turunkan berat badan dengan efektif. 
So, tiada la sia2 anda ambil Set Kurus Bajet tu if cara ambil pun salah. 








Terlalu banyak manfaat yang boleh diperolehi apabila amalkan Set Kurus Bajet secara konsisten. Walaupun dah kurus pun boleh amalkan Set Kurus Bajet untuk maintain kesihatan yang baik. Parents aqma pun amalkan Set Kurus Bajet padahal dah umur 60-an sebab nak kesihatan yang lebih baik. 





Hopefully, perkongsian ini dapat memberi manfaat kepada anda kebaikan Set Kurus Bajet. 

Untuk info lebih lanjut boleh contact aqma seperti dibawah ya. 

Thank you for reading and have a nice day :) 






Ainul Aqma
+60102534217
ainul_aqma@yahoo.com



1 comment:

  1. sekarang mempunyai lini produk yang pelbagaikan... jadi pengguna bijak..thanks sharing infomasi

    Jom Vote blog acik bagi msmw

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...