Cara Mudah Menggunakan Dua Instagram Dalam Satu Handphone (Android)

Wednesday, March 25, 2015
Assalamualaikum semua. :)

Hari ni saya nak share bagaimana nak menggunakan dua akaun Instagram dalam satu phone. Bagi yang buat bisnes online sure ade banyak akaun instagram kan? Kalau ada satu applikasi Instagram je kat phone letih juga nak login logout kan? 

Untuk atasi masalah ini, ada pembangun aplikasi bebas telah membina satu akaun instagram yang dinamakan Instawogram. Namun aplikasi ini hanya ada untuk Android sahaja buat masa ini. 

Anda perlu download sendiri aplikasi ini (tiada di Play Store). Then bila ada notification keluar "Unknown Source" dan aktifkan. 

Sebaik sahaja selesai download, anda dah boleh login akaun instagram yang lagi satu tu macam biasa. Pada masa yang sama anda dah boleh menggunakan dua akaun Instagram pada masa yang sama. 

Features Instawogram ni sama dengan Instagram boleh upload gambar dan video tapi share ke Facebook Page belum boleh lagi. Tapi at least dapat share kat Instagram. Mudahkan? 

Berikut adalah link untuk download aplikasi Instawogram. 

http://instwogram.en.uptodown.com/android

All the best :)




Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature