Tuesday, April 28, 2015

Marine Essence Shampoo: Syampu untuk Hijabista

Assalamualaikum and hi all ;)

How are you doing today? Doing fine? Alhamdulillah.
So, hari ni aqma nak cerita pasal syampu kegemaran aqma, Marine Essence Shampoo.


Shampoo Garam Buluh
My favourite shampoo, Marine Essence Nourishing Shampoo


As wanita yang bertudung @ hijabista mestilah nak jaga kecantikan rambut walaupun bertudung. If tak jaga tu yang rambut mudah rosak dan berbau hapak. Orang pun tak selesa nak dekat dengan kita nanti.

Mostly masalah yang selalu dihadapi wanita bertudung adalah kulit kepala gatal dan rambut gugur. Selalu sangat masalah ni berlaku. Paling stress rambut bersepah kat lantai. *Ayah aqma pernah bising rambut bersepah2 ni. Especially kat toilet :P*


Rambut gugur penuh tapak tangan! *Not my hair*

Then bila tukar kepada Marine Essence Shampoo memang ketara sangat nampak kurang rambut gugur and rambut tak bersepah2 lagi. Yahoo! Dah tak kena marah lagi. Hihihi.

Plus, paling best walaupun bertudung rambut kekal wangi dan segar taw ! Bila buka tudung tu masih bau wangi rambut tu macam lepas syampuuu.. yeay!

For those yang ada kelemumur tu pun sesuai sangat guna Marine Essence Shampoo sebab ada khasiat garam buluh untuk kurangkan penghasilan kelemumur tu. So, bila tiada kelemumur tiada lagi kulit kepala yang gatal.

Ni testimonials customer yang happy selepas menggunakan Marine Essence Shampoo


Marine Essence Shampoo
Kelemumur dah kurang selepas menggunakan Marine Essence Shampoo


Marine Essence Shampoo
Rambut wangi dan rambut dah tak gugur


Marine Essence Shampoo
Tiada lagi masalah kutu dan rambut wangi dan lembut


Another thing is, bila pakai Marine Essence Shampoo rambut akan lembut macam pakai conditioner. So, dah jimat masa dan wang tak payah pakai conditioner. Pakai Marine Essence Shampoo je dah cukup. :) 

Yang nak dapatkan Marine Essence Shampoo boleh terus contact aqma di +60102534217 ya sebab syampu ni sangat susah nak dapat kat kedai2 biasa.

Walaupun bertudung, kebersihan dan kecantikan rambut mesti diutamakan juga :) Jom pelihara rambut cantik dengan Marine Essence Shampoo ? ORDER SEKARANG sebelum kepala anda semakin botak dan tumbuh 'salji'. 



Thank you for reading my entry :)

4 comments:

  1. Replies
    1. Memang best Miss Fadhil Eda.. Wajib try taw! Nak try boleh contact aqma kat +60102534217 ya :)

      Delete
  2. kalau masalah rambut berbuah macam mana ye... dh setahun sy alami masalah ni. puncanya sy guna syampu yg x sesuai & masalah ni berlarutan sampai sekarang...dh byk syampu berubat sy cuba tp rambut sy ttp sama...huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Dear Yushana, meh la cuba shampoo Marine Essence nim in shaa Allah rambut berbuah pun dapat diatasi. Text aqma +60102534217 untuk info lanjut dapatkan shampoo ni dengan tawaran hebat!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...