Testimoni BioSeleza : Period Tak Teratur

Wednesday, April 22, 2015
Assalamualaikum all :)

Hari ni dalam group dapat banyaaaak testimoni. One of the testimonial is cycle period yang tidak teratur. Dah la tak teratur sekali datang heavy flow berhari2 dan senggugut teruk.

Kalau yang bekerja selesa ke nak buat kerja kat office tu? Nak ke sana ke sini cepat je bocor. Plus senggugut lagi sure mood swing.

Alhamdulillah BioSeleza dapat bantu cycle period client ni lebih teratur dan tiada senggugut. Lagi best bau hanyir darah pun tiada ! BioSeleza memang memerangkap bau taw ! Malah tiada bau2 h**b** ni sebab certain orang tak berapa suka / kadang2 orang sekeliling pun boleh tahu tengah red flag.

Testimoni Pad BioSeleza


So, jom tukar kearah pad yang lebih baik demi kesihatan dalaman yang lebih terjamin. 

Nak tahu pad BioSeleza yang mana sesuai untuk anda, terus whatsapp aqma laju2 kat +60102534217 sekarang. 

Lagi cepat bertindak, lagi cepat penyakit dapat dicegah. 


Thank you for reading my entry ♡ 
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature