Review Set Kurus Bajet. Apa kata mereka?

Sunday, July 5, 2015
Assalamualaikum and hi all my beloved readers :) 

Salam Ramadhan walaupun dah 18 Ramadhan hari ni still nak wish juga. Macam mana puasa? Okay? Ada yang berazam puasa kali ni adalah platform untuk turunkan berat badan dan tingkatkan amal ibadah. Namun, dengan adanya bazaar Ramadhan pelbagai lagi buffet Ramadhan yang sedap2 selalunya azam tu kelaut. Hihihi. 

Walaubagaimanapun, bagi mereka yang dah amalkan Set Kurus Bajet, bulan puasa still mereka dapat maintain berat badan malah dapat turunkan berat lebih banyak! Yelah, siapa taknak nanti raya saudara mara tegur semakin kurus kan? 

Jom tengok feedback mereka yang amalkan Set Kurus Bajet dan Premium Beautiful sepanjang 2 minggu Ramadhan ni.. 

Testimoni Mineral Coffee
- Bacaan darah tinggi menurun 
- Berat badan kurang 1.5kg dalam seminggu.

 Kalau 4 minggu dah boleh turun dalam 6kg dalam sebulan! Bestkan?


Testimoni Mineral Coffee
- Mineral Coffee bantu atasi gastrik 
- Badan rasa lebih ringan. 

Bila badan ringan, nak buat macam2 aktiviti pun lebih senang dan tak cepat mengah. 



Testimoni Set Kurus Bajet

- Berat turun 3 kg dalam sebulan! 

Seronokkan bila tengok bacaan timbang semakin menurun? Makin semangat nak dapatkan berat badan idaman sebelum raya. 

Untuk pengetahuan anda, Set Kurus Bajet ni boleh je restock satu2 macam customer diatas dia repeat garlic tablet and mineral coffee sahaja sebab BV Alfalfa boleh tahan sampai 3 bulan! Both Garlic Tablet and Mineral Coffee tak sampai RM70 pun. Jimat sangat kan? 



Testimoni berpuasa dengan Mineral Coffee


- Badan rasa lebih segar dengan Mineral Coffee
- Bacaan kencing manis turun dan darah tinggi stabil. 

Mostly yang amalkan Mineral Coffee boleh control bacaan gula dalam darah. Sangat elok untuk mak/ayah kita. Nak tahu kenapa? Mineral Coffee ni diperbuat daripada Garam Buluh yang sangat baik untuk stabilkan kandungan gula dalam darah. 

Plus, ia sendiri tiada gula tambahan. Tak manis sangat just nice berlemak gituuu~



Testimoni Mineral Coffee

- Tahan lapar bila bersahur dengan Mineral Coffee 
Alhamdulillah Mineral Coffee bantu ramai orang jalankan aktiviti harian dengan cergas walaupun berpuasa. 

Nak bagi anak2 minum setiap kali sahur pun bagus supaya mereka tak lembik bila di sekolah nanti.



Testimoni Set Kurus Bajet

- Berat turun 3kg selepas 1 minggu berpuasa 

Gabungan puasa dan Set Kurus Bajet sangat membantu anda capai azam untuk turunkan berat badan taw. Boleh la raya sakan dengan baju raya tanpa risau size besar cepat habis :P 


Testimoni Premium Beautiful
 - Tak letih 
- Tak lapar 
- Kekal bertenaga 

Bila bersahur dengan Mineral Coffee + Oat, kita akan rasa kenyang lebih lama. So, takda la masalah cepat lapar atau gastrik bulan puasa ni.

Plus, bila kita pakai Premium Beautiful kita akan terbiasa control makan dan lama-lama jadi makan sikit je dah kenyang :)


Mereka yang dah amalkan Set Kurus Bajet + Premium Beautiful sepanjang Ramadhan ni dah dapat macam2 manfaat. Alhamdulillah.. Set Kurus Bajet sentiasa menjadi pilihan mereka yang nak turunkan berat badan secara selamat dan berperingkat. Bila berat badan turun mendadak dengan cepat, nak naik semula pun cepat which tak elok sebenarnya. 

Set Kurus Bajet juga adalah bersifat 'DETOX AGENT'. So, sangat baik untuk buang lemak2 degil dalam badan. 

Untuk anda yang berminat, teringin nak dapatkan SET KURUS BAJET & PREMIUM BEAUTIFUL boleh cepat2 contact aqma kat +60102534217 (SMS/Whatsapp) sebab aqma nak bagi SPECIAL PRICE sempena raya ni. So, cepat2 grab ya sementara PROMO masih ada! 

See you!

Thank you for reading :)
Love,
#ainulaqma
#Thediamoncircle
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature