Pengalaman Pertama Pakai Premium Beautiful

Wednesday, July 29, 2015
Assalamualaikum and hi all :)

Today aqma nak share pengalaman pakai Premium Beautiful. Dah lama dah aqma aim nak pakai  Premium Beautiful ni. Tunggu, tunggu dan tunggu makanya lemak pun semakin menternakkan diri serta jarum timbang berat semakin ke kanan. Ini bukan petanda baik. Huhuhu. 

Then aqma decide nekad nak cuba  Premium Beautiful. Bila dah survey authorised agent yang boleh bantu aqma turunkan berat badan. Then aqma jumpa CDM Shaliza Aziz or Kak Ieja who is now my leader in my business. Kak Ieja bukan sembarangan bagi saiz and price terus macam tu. Aqma jumpa Kak Ieja dulu then fitting size dulu. 

Me and CDM Shaliza Aziz

Ingat lagi aqma pertama kali fititng  Premium Beautiful kat toilet Alamanda je. Mula2 nervous juga muat ke? Rasa besar sangat diri ini. Alhamdulillah bila fitting, kebetulan Kak Ieja bawa size yang molek dengan aqma terus pakai laaaa.. 

Aqma diajar satu2 cara pakai  Premium Beautiful yang betul. Kalau sendiri pakai confirm tak reti or ikut dan je. Motif pakai  Premium Beautiful ni supaya lemak berada ditempat yang betul. Aqma diajar cara yang betul nak alihkan lemak bila pakai  Premium Beautiful barulah menjadi nak kurus tu. 



Bila dah pakai  Premium Beautiful tu, benda2 negatif yang orang duk cerita pasal  Premium Beautiful ni semua hilang. Orang kata pakai corset nanti susah bergerak la, susah nafas la, badan jadi macam robot laaa.. Semua itu palsu. Siapa yang ada masalah tersebut maybe bukan guna  Premium Beautiful corset, salah saiz or agent tak ajar cara pakai yang betul. Alhamdulillah aqma pakai selesa, tak rasa sesak nafas langsung, tak rasa macam robot pun. Okay je :) 



Then 2-3 jam pertama pakai  Premium Beautiful aqma memang betul2 rasa pening sikit. Pening tu sebab effect Far Infrared Ray (FIR) tu betulkan semula dalaman badan kita. Masa stage ni kena minum air putih banyak like 3 liters per day or more.


Minum air putih sangat baik untuk kesihatan dan kecantikan kulit serta bantu turunkan berat badan

Hal ini sebab FIR tu bantu buang toxin yang ada dalam badan. However, situasi ni depends pada seseorang itu. Ada orang takda rasa pape pun. Okay je tapi jangan risau FIR tu still berfungsi pada badan korang ya. 

Alhamdulillah now dah almost 3 months aqma pakai  Premium Beautiful dan dah nampak perubahan pada diri aqma dari segi kesihatan dan kecantikan. Yes. Kulit kita makin sihat taw bila pakai Premium Beautiful ni. Ini fakta. Cangkuk waist nipper pun dah bergerak ke nombor dua. Plus, seluar jeans pun dah tak muat sebab longgar sangat :) 



Bila aqma sendiri dah rasa perubahan positif dengan Premium Beautiful, aqma nak bantu lebih ramai lagi wanita sihat dan cantik dengan Premium Beautiful. Setiap wanita WAJIB ada satu set untuk diri sendiri ! Pengalaman pakai Premium Beautiful adalah sesuatu yang sangat menakjubkan. Rasa taknak tanggal pun ada ^_^


Your trusted and authorized Premium Beautiful Agent

Ladies, cepat2 contact aqma di +60102534217 untuk dapatkan Premium Beautiful anda. As a trusted and authorized agent, aqma akan guide anda untuk dapat manfaat dari Premium Beautiful ni supaya pelaburan anda berbaloi.

Get yours today! 

Till then, 

Thank you for reading my entry :) 
Love, 
#ainulaqma


Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature