GLAM Open House and OSAKA for FREE

Sunday, August 9, 2015
Assalamualaikum and hi all :)

Semalam 8.8.2015 aqma attend GLAM Open House di Stokis B31, Klang. Open house kali ni bertemakan pot luck jadinya masing2 bawa makanan dari rumah. Bila digabungkan macam2 menu ada. Dah tak perlu tempah catering. Lagipun wanita2 GLAMpreneur semua terror masak ^.^ 

Penuh meja dengan pelbagai menu semalam. Dapat la merasa kepakaran masak masing2 :)


Spotted my pelangi cake *wink2*

Meriah sangat GLAM Open House semalam. Paling best dapat jumpa leaders dan diamonds in GLAM. Sedut aura kejayaan mereka dan pasang impian nak jadi macam mereka. 

Sebelum majlis makan-makan bermula, kami attend class dulu. CDM Naa present tentang strategy untuk OSAKA Trip for FREE. Bila dah tahu strategy, lebih mudah nak capai. Pergi melancong ke OSAKA for FREE siapa taknak kan? Peluang dah ada depan mata tinggal grab je. Semua boleh join, semua boleh qualify. OSAKA! OSAKA! OSAKA! Gambatte!! 




CDM Naa present on how to qualify OSAKA for FREE


Paling terkesan dalam kelas semalam adalah tentang pentingnya VISUALIZATION. Kita kena bayangkan yang kita dah dapat benda yang kita inginkan. Setiap hari kena bayangkan, kena semat dalam otak paling belakang. 

Tips yang terbaik adalah tampal di dinding dan sebut hari2 apa yang kita mahu capai tu. Setiap apa yang keluar dari mulut kita kan doa, Mana tahu masa sebut2 tu ALLAH mustajabkan doa kita. We never know. Keep praying and work for it. 

Dalam kelas GLAM diajar macam2 benda bukan hanya bisnes semata2. RUGIlah kalau tak datang monthly class ni. Yang belum join boleh datang next class. For FREE sahaja :) 



Lepas kelas kami buat cheer spirit, OSAKA! OSAKA! OSAKA! Gambatte! 

Selesai sedut ilmu, barulah acara makan2 bermula.


Jom makan. Aim Laksa Sarawak :P 


Jumpa kawan baru Geng TDC juga. Roti Jala Kak Yah meletop! 

Sejak aqma join GLAM & The Diamond Circle, banyak benda yang aqma belajar. Bukan sekadar bisnes tapi lebih daripada itu. Aqma belajar macam mana nak uruskan kehidupan, belajar macam mana seseorang itu capai kejayaan, kenal ramai kawan2 baru. Serious seronok! 

Yang masih tercari2 platform untuk bisnes. Dengan GLAM & The Diamond Circle adalah platform TERBAIK segala2nya FLEXIBLE. Anda pasti tak menyesal. Malah lebih berinspirasi dan kuat semangat untuk majukan kehidupan diri dan keluarga. 

Us, the GLAMpreneurs

Till then pretty readers,
Thank you for reading my entry :)

Love,
#ainulaqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature