Friday, September 25, 2015

Cerita Raya Aidiladha Saya

Assalamualaikum and hi all :)

Firstly aqma nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA for all Muslimin and Muslimat around the world. 

Raya tahun ni sama je macam raya seperti tahun sebelum ni. Berkumpul dengan family, balik kampung belah ayah dan mak. Happy dapat spend masa dengan sepupu2 update gossip. Eh? Hahaha. 

One more thing yang paling dinanti masa raya adalah MAKANAN
Fuh, menangis diet bila tengok makanan. Semua sedap, semua nak makan. Alhamdulillah.. rezeki :) 

Tak makan rasa macam kempunan je kan? At least nak la rasa sikit kan even tengah on diet. Sikit je taw! Namun, boleh ke sikit je?? Syukur pakai Premium Beautiful sangat membantu untuk kawal food intake. 

Kalau tak pakai Premium Beautiful sure main sumbat je makanan. Padahal dah kenyang. Betul ke betul? 

Apa2 pun bila dah makan kita detoks semula dengan Set Kurus Bajet. Lega buang semua unwanted lemak dan kolesterol dari badan. 

OOTD Premium Beautiful Aidil Adha :)

Till then, Selamat Hari Raya Aidiladha :) 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...