Contact Lens Mana Yang Best?

Wednesday, September 16, 2015
Assalamualaikum and holla !

Entry kali ni bukan penuh dengan jawapan tapi penuh dengan persoalan. 

As you all know aqma ni specky orangnya. Dulu masa zaman sekolah menengah and matrikulasi aqma rajin pakai contact lens. Namun sejak masuk Uni semakin banyak membaca lalu terus tertidur dah tak pakai contact lens dah. Masa kerja pon sama busy baq hang tak sempat nak ber-contact lens. 

Lately ni rasa macam agak FREE sikit (sikit je taw!) pastu dah kemaruk suka pakai shawl, rasa nak pakai contact lens pula. Tapi yang kureng bestnya aqma punya rabun silau tinggi. Pastu power tak sama mata kiri and kanan. Tak tahu contact lens apa yang sesuai. 

Aqma ada la juga usha2 Lofalens tapi tak pasti sesuai tak untuk silau. Yelah, kita nak pakai hari2. Nanti kalau silau susah nak drive dan sebagainya. 

Korang yang ada pakai Lofalens cuba komen sikit untuk rabun silau okay tak? 

Aqma nak warna ni ... 

LFLens SmokeyBrown 

Haaa camne kawan2? aci tak kalau aqma pilih warna ni? 

Nanti boleh la cantik dan anggun macam Neelofa :P

Kawan2 sila tinggalkan komen untuk jawapan persoalan aqma tentang Contact Lens Mana Yang Best? ni ya. 

Or boleh je email aqma kat aiul_aqma@yahoo.com.
Thank youuuu <3 

Love,
#ainulaqma





Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature