Premium Beautiful Murah | Serendah RM 95 Sebulan !

Tuesday, September 15, 2015
Assalamualaikum and hi uolls :)


Premium Beautiful Murah | Serendah RM 95 Sebulan ! 

Ya. Apa yang korang baca tajuk kat atas tu memang betul. Premium Beautiful Murah ada dijual denga bulanan serendah RM 95 Sebulan ! Korang jangan cakap aqma tak payung taw sebab at the same time korang jimat RM600 - RM1500 ! 

DISKAUN RM600 - RM1500 !!!



Haaa tak percaya lagi la tuuuu.. Wajib percaya okay! Korang wajib follow instagram aqma (@ainulaqma) for latest update about this offer. 

For those yang....

  •  nak kahwin
  • nak berpantang (siapa dah beli masa before kahwin dah save dah duit bengkung sebab dah ada PB ^_^)
  • dalam usaha nak dapat baby
  • nak sorok and hilangkan sparetyre tu
  • nak sorok bongol2 tepi peha
  • nak pudarkan stretchmark 
  • nak hilangkan selulit 
  • period tak teratur
semua boleh dengan Premium Beautiful.


Cara Pembayaran Premium Beautiful:




Ada 3 cara untuk buat pembayaran Premium Beautiful ni..

1. CASH

Yang ni terpaling bagus. Spend duit untuk benda berbaloi boleh tahan 5-7 years.

2. CREDIT CARD

Yang ni pun accepted.
*For those yang HLB/PB/Citibank Credit Card holder can enjoy monthly installment with 0% interest for 1 year. Yahoo! :D

3. AEON CREDIT

Yang installment dengan Aeon Credit ni la korang boleh bayar hanya RM95++ sebulan. Murah je kan??
*RM95 tu dah TERMASUK GST, Charge and etc :) *


Jangan tunggu lagi taw!

Sementara ada offer ni boleh la grab Premium Beautiful korang ya!


SEKEJAPPP! Pesanan penaja :

Korang jangan main beli je Premium Beautiful ni tanpa ada orang tolong ukurkan, atau kirakan saiz. Trust me, beli sendiri maybe tak dapat saiz yang sesuai end up terus simpan lemak dan sorok bawah katil.

So, let me measure you!

Book your appointment now!

Contact me at +60102534217 NOW!


Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature