Friday, September 25, 2015

Testimoni Garlic Tablet : Atasi Gastrik & Angin

Assalamualaikum and hi all :)

Today nak share antara testimoni mereka yang dah amalkan Garlic Tablet. Seperti yang kita tahu bawang putih ni banyak sangat manfaatnya untuk kesihatan dalaman dan luaran.

Paling sinonim bawang putih ni sangat membantu untu atasi masalah kembung perut dan angin. Selain itu sebenarnya bawang putih sangat membantu untuk atasi masalah pembuangan yang tidak lawas. Korang kalau membuang air besar seminggu 5 kali sila bersedih. Banyak lagi lemak2 dan toxin bersarang dalam badan.

Setiap manusia wajib membuang at least 2 kali sehari. Jadi, untuk memudahkan proses detoks melalui pembuangan berjalan dengan lancar, garlic tablet sangat membantu.

Jom tengok antara testimoni mereka yang dah amalkan Garlic Tablet :)





See, mereka sangat berpuas hati selepas amalkan Garlic Tablet. Sangat selamat untuk ibu mengandung sebab 100% diperbuat daripada bawang putih ya.

Kalau yang berdiet tu sangat la sesuai ambil Garlic Tablet ni. Takde la risau makan sikit nanti gastrik dan sebagainya.

Anda boleh dapatkan Garlic Tablet ni dengan aqma. Whatsapp je +60102534217 untuk order ya :)

Till then,
#ainulaqma

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...