Friday, September 18, 2015

Unstoppable! That's Me!

Assalamualaikum and hi all :) 

Firstly nak ucap SYUKUR yang tak terhingga kepada rezeki yang telah ALLAH kurniakan kepada aqma. Lately ni permintaan produk jualan semakin meningkat. Sejak aqma belajar Seni Focus Impian dan Seni Berdoa, Alhamdulillah semakin hari semakin nampak jalan. Namun, perjalanan belajar focus impian dan seni berdoa bukan separuh jalan tapi selamanya! 

Seriously cakap bukan senang nak senang. Kena FOCUS! Aqma kerja full time malam and siang buat part time business. Syukur kerja malam and handphone kena simpan dalam locker. So, waktu kerja memang focus buat kerja di pejabat. 

Waktu rehat ambil sedikit masa update blog. Macam sekarang ni. Hehehe. Kat sini ada komputer macam kat Cyber Cafe tu. Takpon, online je kat phone. Wifi LAJUUU! 

Bila baca macam penat kan? Ada yang kawan tanya, "Bila awak tidur aqma? Tengok ligat bisnes.". Like I said in the tittle above, I AM UNSTOPPABLE!! 

Once I know what I want and what I want to achieve, I will fight for it! ALLAH pasti bantu sebab ALLAH Maha Berkuasa. Minta segala2nya pada ALLAH. Bila fikir logik ada je yang mustahil tapi bila campak luar logik tu segalanya BOLEH sebab kita ada ALLAH yang MAHA SEGALA2NYA! 

Aqma seronok buat bisnes online ni. Walaupun macam penat, tapi bila ada ILMU, MENTOR DAN TINDAKAN anda pasti boleh berjaya dengan buat online business ni. Aqma taknak duduk di comfort zone selamanya. I want to be BEYOND AVERAGE. So my effort need to be BEYOND AVERAGE too! 

For those yang rasa nak FINANCIAL STRESS-FREE, now the right time untuk mulakan bisnes. Bisnes Online dengan my team, The Diamond Circle mudah sangat2!! Product on demand, FREE 5 star Trip, Car fund, Big BONUS. You name it! 

So, untuk anda yang nak berjuang FINANCIAL STRESS-FREE sama2 dengan aqma, boleh contact aqma ya. Kita berjuang sama2 FINANCIAL STRESS-FREE demi masa depan keluarga dan kepuasan diri sendiri. 

Reach me at: 

Mobile: +60102534217
Email: ainul_aqma@yahoo.com

See ya! 





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...