Wedding Reception Shazani & Azura in Ampang

Monday, September 14, 2015
Assalamualaikum and hi uolls :)

This is wedding post especially sempena wedding my cutest friend, Azura nad her husband Shazani.

Actually both of them are my friends. Diorang ni dah berchenta lama giler since form 1 if I'm not mistaken. Yang pasti dorang dah kenal since form 1 la in 2004. Tapi kelas lain2 masa form 1 ni.. Azura 1.3 meanwhile Shazani 1.5. Kelas aqma tengah2, kelas 1.4. Sorry guys menjarakkan korang.

Alhamdulillah dorang kahwin juga akhirnya..!
Lama tu berchentaaa. Bukan senang nak jaga hubungan jarak jauh lebih2 lagi masa study. Yelah masa ni memasing tunjuk HOT. Keh2. Azura study di USM, Penang and Shazani pula di USA. Jauh melangkau benua taw! Itulah TRUST&LOYALTY sangat penting dalam hubungan.

Kalau pergi wedding kawan sekolah ni masa paling best untuk jumpa member2 lain. Meriah uolss! Jom enjoy gambar2 me and my friends!



We all yang hadir bergambar dengan pangantin
Me and pengantin. Sorry Shaz gambar tutup mata lak :P

Geng semeja makan
Me and Pfordten. Dulu dia tinggi dari aqma. Semalam sama tinggi :P
Me and Nabila asalnya. Tetiba Anan photobomb! Okay je nan! :)

Me and Nabila. Pakai baju sedondon :P

Lastly, my OOTD. Shawl from jubilanto (instagram)

Dah tu je gambar. Yang lain sibuk makan tak sempat nak bergambar sakan.
Selamat pengantin baru Azura and Shazani. Semoga berbahagia till Jannah. Amiin

Next entry doakan Wedding Aqma pula ea. Amiin~~

Love,

AinulAqma


Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature