Wednesday, October 7, 2015

Testimoni BioSeleza | Senggugut HILANG !

Assalamualaikum and hi all :)

Alhamdulillah hujan petang ni harap jerebu pun semakin berkurang la ya. In shaa ALLAH..

Hari ni nak share dengan anda testimoni mereka yang dah gunakan pad Bioseleza. Alhamdulillah mereka rasa sangat2 puas hati sebab bila period dah TAK SENGGUGUT.




Siapa antara readers yang pernah rasa senggugut mesti tahu rasa nak berguling2 je sebab sakit senggugut tu. Huhuhu

Plus, senggugut ni bahaya sebenarnya. Jika berlarutan atau terlalu kerap akan mengganggu kesuburan dan takut ada penyakit lain.

Jadi, untuk rawatan secara luaran BioSeleza adalah pilihan yang tepat. Lagipun sangat2 menyerap bila anda 'heavy flow' taw! No more bocor2 lah senang cerita :)

Siapa dah pakai BioSeleza pasti takkan cari pad lain dah sebab SELEZA = SELESA !


Kalau uolls nak try boleh contact aqma +60102534217 ya.

Berikan yang terbaik untuk kesihatan dalaman anda :)

Love,
#Ainulaqma




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...