Success Stories | Congrats On Your NEW Achievement Partners!

Monday, November 30, 2015
Assalamualaikum and hi all :)

Hari ni aqma nak story kisah kejayaan my business partners from my team, The Diamond Circle (TDC). Dalam bulan November ni mereka dapat capai pangkat seterusnya dalam bisnes. Paling best both of them are engineers and doing this business part time ! 

So here they are..................

DDM Siti Azlina Osman
Ini DDM Siti Azlina Osman atau nama manja beliau DDM Olyn. Beliau adalah seorang engineer di syarikat construction GLC, mempunyai 2 orang anak dan seorang ibu tunggal. 

Memang nampak sangat dedikasi DDM Olyn dalam bisnes. Sentiasa hadir ke kelas untuk topup ilmu. Mula2 aqma kenal DDM Olyn ni rasa cuak juga ingatkan garang and serious orangnya tapi bila dah kenal....wahhh meriah dan peramah. Banyak juga tips kejayaan aqma korek dari DDM Olyn ni. 

Walaupun hidup ibu tunggal, kena uruskan 2 orang anak yang masih kecil sendirian ia tidak patahkan semangat DDM Olyn untuk berjaya dalam business. Our business mudah sahaja. Just online..ibu berkerjaya pun boleh buat disamping aktiviti harian yang sibuk tu. Tak mustahil pun :)




DSM Hasnaliza Aini Abd Talib
Next is DSM Aini. Beliau adalah business partner kepada DDM Olyn. Menurutnya, beliau kenal DDM Olyn masa sama2 belajar di UiTM dahulu (weolls geng UiTM Dihatiku taw!:P) then tengok DDM Olyn share kejap FREE trip sana, FREE trip sini at the same time masih bekerja dah ada anak pula tu.. sangat terbakar !

Then bila dah join bisnes ni baru lah tahu mudah je buat bisnes ni.. in shaa ALLAH dengan ilmu mudah je bisnes ni.

Oh ya, DSM Aini juga seorang engineer di perkhidmatan awam. See, walaupun engineer sibuk sana sini still boleh pergi jauh dengan our business.

Terbukti FLEXIBLE, boleh pergi jauh dan mudah! 

Bila dah naik pangkat ni confirm la ribu2 bonus sebulan.

CONGRATULATIONS BOTH OF YOU!~~

Korang pun yang nak Financial freedom pun boleh jadi macam mereka. Buangkan rasa malas, tak tahu dan tak minat. In shaa ALLAH bila uolls tahu mudahnya our biz sure minat tu akan datang sendiri (yelah, duit berkepuk masuk uolls takkan tak minat kan?? ;))

Nak tahu about our easy peasy biz plan, boleh contact aqma di +60102534217 ya. Text me your name,age, location and job. I'm waiting!

Till then,
Ainul Aqma
Busines Consultant
FINANCIAL AND TIME FREEDOM ACHIEVER
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature