Saturday, December 5, 2015

Cutiku Habis Suda~

Assalamualaikum and hi all :)

Dah berlalu pun 5 hari cuti wajib aqma. Lepas ni mode burung hantu, mode zombie on semula. 
Alhamdulillah dapat cuti juga kan. Almaklumlah kerja bank memang kena ada cuti khasnya. Next year 10 hari. Apalah saya nak buat waktu tu nanti ya.. hihihi. 

Cuti 5 hari aqma penuh, padat dengan aktiviti bisnes. Alhamdulillah memang full time mode business ON! Oh ya, mode blogging pun ON juga. Dapat spend time dengan my parents, manja2 dengan my parents, pergi masjid.. Seronoknyaaa!! Saya suka! Saya suka! Lepas ni memang aim nak full time business. Tak kira ! 

Tapi sebelum nak full time business tu kena la kukuhkan tapak dulu. Ye dak? In shaa ALLAH.. ada usaha, ada hasilnya. Saya pecaya itu! 

Apa2 pun saya bersyukur dengan kerjaya saya sekarang. Kerja di data center bank. Seronok!! Team mates pun awesomeness! 

Semoga saya kembali bekerja dengan lebih baik next week dan semakin produktif di tempat kerja. In shaa ALLAH. Majulah F**F untuk H*** :P 


Mineral Coffee, teman shift malam saya :) 

Till then, 
Love,
A.Aqma

2 comments:

  1. Assalamualaikum, akak ditag! ;)

    http://boladuri.blogspot.my/2015/12/menang-header-daripada-aisyah-nyais.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..

      Thanks dik tag akk.. in shaa ALLAH akan join :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...