HSBC (GSC) ANNUAL DINNER 2015

Wednesday, December 2, 2015
Assalamualaikum and hi all :)

Last saturday my working company held an annual dinner at IDCC Shah Alam with theme "Back To School". Aiyayaya masa dapat tema tu my geng and I were like ....................................... macam bosan giler tema dia.. mana nak cekau baju sekolah noks?? huhuhu. So, weolls pun reda je laa.. 

Firstly datang, OMG jaw drop la juga.. Annual Dinner HSBC bukan biasa2 ye uolls. Disebabkan multinational company iman kena kuatlah. Hikhikhik...Yang penting makanan sedap, banyak dan tak terhabis seriously! Alhamdulillah kenyangggg tapi balik timbang berat turun. Ngeee (thanks Set Kurus Bajet)

One more thing yang best giler dinner HSBC ni hadiah lucky draw dia!!! OMG!! bukan2 hadiah dia. Best sangat999!! Apple ipad mini, ipad air, iphone 6s, iphone 6s plus, samsung edge, samsung edge plus dan macam2 lagi lah! tapi aqma tak menang pun. Hampa! Takpelah cuba next year pula.. 

Here few pictures during the dinner :) 


me and kakak hieda

ditepi school bus konon

Defam in action. lawa hazirah ni!

selfie sket dengan Defam :P

Cik Manggis yang cute dan dancer yang HOT!

nombor tak bertuah malam itu

me an JJ, the emcee :D

weolls.. 

weolls lagi.. masa ni nak balik dah

Semoga next year aqma dapat la hadiah bertuah tuuuuu.. Amiin~ 

Till then, 
Love,
A.Aqma

2 comments on "HSBC (GSC) ANNUAL DINNER 2015"
  1. Wow, annual dinner first class. hahaha... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kerja penat2 hujung nya harusnya dinner gempak2 :P

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature