Wednesday, December 23, 2015

Review: Korean Drama Secret Message

Assalamualaikum and hi all :)

Hari ni aqma nak review satu Korean drama yang bertajuk Secret Message.



Drama ni sungguh lain dari yang lain. Tapi yang penting pelakonnya tu ada Choi Seung Hyun a.k.a my idaman hati T.O.P Bigbang. 

Bila tengok drama ni sangatlah rasa ya ALLAH ni lah drama Korea yang paling senget pernah aku tengok. Gelak sakan pun ya, sedih pun ya, geram pun ada. Of course la gelak sebab T.O.P sangat lah funny dalam cerita ni. 

Plus, dia punya relationship story pun sweet sangat!!! Melting baq hang! 



Korang yang peminat T.O.P and drama Korea wajib tengok taw drama ni.. Boleh klik link ni untuk tengok.



Till then, 
Happy watching!

1 comment:

  1. hiihi...mmg comel jalan cerita dia tapi rasa kekok tgk TOP berlakon

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...