Thursday, December 10, 2015

Tips Hilangkan Stress dalam 1 Minit

Assalamualaikum and hi all :)

Hari ni dah masuk hari ketiga saya bekerja semula. Betul la orang cakap kalau hujung tahun ni pressure kerja dia memang lain macam sikit. Masuk2 kerja dah dapat berlambak email. Terkezut hakak taw! Of course la semua nak cepat sebab ramai yang nak cuti kan hujung tahun ni termasuklah bos2ku di Hyderabad nun.. 

Bila hadapi situasi ni teringat masa ceramah maghrib last week. Bila penat atau stress, rehatkan diri dan tenangkan fikiran dengan zikir. 

Allah dah cakap dalam A-Quran kalau nak hati yang tenang ingatlah Allah. 


Benda mudah je.. lagi sekejap dari lagu2 yang kita nyanyi kadang2 tu. Tapi benda muda hdan basic tu la kita pandang sambil lewa. Semoga tips hilangkan stress ni dapat bantu anda redakan stress yang menggunung tu. Chill kay? :) 


Love,
A.Aqma

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...