Another Achievement Unlocked !

Sunday, January 31, 2016
Assalamualaikum and hi all :)

Sorry lamaaa tak update. Been busy with my special journey.. Wahhh journey apakah itu?? Alhamdulillah good thing was happen last week. I had achieved another milestone in my business. Syukur Ya ALLAH..

Last week I had completed my business target to achieve Manager level in my business rank. Alhamdulillah I managed to achieve as Sales Manager with sales minum RM 20,000. Alhamdulillah syukur ya ALLAH rezeki Kau Maha Luas. 



With my leader, sifu, mentor in biz CDM Shaliza Aziz

Perjalanan aqma agak lama sebenarnya dengan orang lain. It takes me about 1 year to complete my RM20,000 sales. Namun aqma tak cepat putus asa. Keep doing sebab aqma tahu ALLAH pasti akan balas setiap usaha aqma :) 

Dibantu dengan leader yang sangat dedikasi sebenarnya mudah je business ni. Product tip top, permintaan sentiasa ADA, ILMU dan bimbingan diberikan PERCUMA, ada support group PERCUMA. Eh mudah sangat2 la business ni. Siapa nak buat #2kerja ni la biz paling sonang! 

Btw, semua produk yang kat dalam gambar tu dah bertuan yaaaa. Alhamdulillah jual korset jeee.. memang best! TIP TOP! :D :D :D

On 19th March 2016 will be the awards day. Iolls is risau nak pakai baju apa naik pentas nanti.. Hik2..

I'm Your PB Expert :D 
p/s: Korang kalau nak tahu pasa Premium Beautiful, nak tahu biz aqma buat macam mana, jangan malu2 contact aqma di +60102534217 ya...

Bila uolls betul2 nak, betul2 nak buat side income at least 4 angka masuk poket, aqma pun akan bagi 200% bantu anda sehabis baik. :)


Till then,
Happy holiday~

Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature