Wednesday, January 20, 2016

Movie Review : DILWALE. Sedih ke noksss??

Assalamualaikum and hi all :)

Amboiiii rasa ketinggalan betul lambat tengok Dilwale ni taw.. ape ntah yang bestnya kan?
Pastu kena saiko pula dengan my deskmate dia cakap mata berkaca la bagai bila tengok Dilwale tu.. alahai apo yang boleh buat sampai berkaca mata tuuu??

Then me and my friends pun decide la pergi tengok DILWALE kat Midvalley Mega Mall. Haruslah book dulu tiket thru on9. Kalau beratur, harapan la nak dapat tiket tuuuu.. huhuhu


Our tix


So, here my review......

DILWALE aqma bagi 4.5/5. Memang terbaik lah! Cerita dia funny!! Aqma tak da pulak sampai rasa mata berkaca.. banyak gelak je ada.. hehehe.. Lagu dia awesome! I likeeee.. my favourite is Gerua. Ramai orang suka Janam Janam tapi I tak la feeling mana nak layan Janam Janam.. Hihihi..


Gerua mv. Pic: Google


Konklusinya korang memang kena tengok taw Dilwale ni.. Plot twist. Tak sangka betul Kajol tuuuuu.. Aish! GERAM!! and adik SRK ni lawak giler laaa.. Sepanjang aqma n kawan tengok Dilwale ni kitorang tak sudah ulas yang diorang ni macam our team mates kat Hyderabad. Hik2 

Padahal tak pernah jumpa pun kawan2 Hyderabad tu dengar cakap on the phone jeee. Tapi ada part dalam Dilwale ni berlakon kat Hyderabad tapi tak pasti yang mana satu. 

Nah layan video klip Gerua. OST Dilwale. 



Enjoy !

Till then,
Love
A.Aqma

2 comments:

  1. saya pun tengok lg cerita tu.saya baru je buat,t blehlah visit blog saya

    ReplyDelete
  2. sdap kot crita tuu.. sukaaa.. lapas ni tngok salman khan pulak. ahahah anyway jmput singgah blogg. cuci mata .v http://wanieseuk.blogspot.my/2016/01/songket-preview.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...