Sunday, February 28, 2016

MELANCONG DENGAN THE DIAMOND CIRCLE,SEMUA PERCUMA! BOLEH PERCAYA KE??

Assalamualaikum and hi all :)

Siapa kat sini suka melancong?? 

Wahhh ramai yang dalam hati cakap "eh mestilah suka! dapat tengok tempat orang kan." 

TAPI............................................

Perkara pertama yang kena fikir bila nak pergi travel adalah BAJET. 

Banyak benda yang kena fikir bila nak travel ni terutama sekali bila nak travel ke negara orang. 
Antara yang kena fikir adalah: 

- tiket flight
- tempat tinggal
- makanan
- tempat yang dilawati
- tiket untuk masuk tempat2 menarik
- pengangkutan (tiket train, bas, kereta sewa etc..)


Semua ini perlu diambil kira dan bila ditukar matawang, haaaa sure ternganga sikit.. teeehee! Yes. Banyak benda yang kita cut kalau travel guna duit sendiri seperti tak masuk tempat2 menarik, tak pergi taman tema, tak naik cruise, tak naik itu, tak naik ini. Shopping pun SANGAT TERHAD! been there, done that!

Percayakah anda melancong dengan The Diamond Circle SEMUA diatas adalah PERCUMA! Yeay! 

Okay meh aqma explain sikit pasal The Diamond Circle atau nama famousnya TDC. TDC adalah satu kumpulan usahawan yang menjalankan perniagaan secara atas talian a.k.a 'ONLINE'. Mereka terdiri daripada pelbagai latar belakang seperti pegawai bank, pekerja sektor awam, engineer, guru, surirumah serta pelajar. Ada yang menjalankan secara full time dan part time. 


Geng TDC. Bayangkan anda pula dalam gambar ni nanti :)


Tapi yang paling best, walaupun buat part time still dapat income bulanan at least RM1,000! Banyakkan?? Macam2 boleh buat. Macam mana dapat income at least RM1,000?? As aqma mentioned above, TDC adalah sebuah kumpulan jadi kami dibimbing dan diajar bagaimana GANDA INCOME at least 4 angka sebulan. Bila diajar semua tidak mustahil kan? Itulah seronoknya berniaga dengan kumpulan. :)

Bayangkan ni slip side income anda. Duit shopping lepas dah! Bestkan??



Okay, let's get back to the topic,


Setiap pelancongan dengan TDC adalah FULLY SPONSORED TRIP ! VVIP treatment lagi taw! Plus, peluang ini dibuka 2 kali setahun !

Bestnyaaa just bawa duit belanja jeeee.. yang lain ditanggung beres termasuklah flight, transport, makan yang pastinya di RESTAURANT HALAL, tiket masuk tempat lawatan, semua lah!


Apa yang VVIP nyaaa?? 

1. Pengangkutan

Free trip geng TDC ke Jepun baru-baru menaiki Cathay Pacific Airlines. Meletops kan?? Tak payah fikir bila nak berebut tiket murah.

Asia's world city

2. Penginapan

Semestinya hotel 5 BINTANG ! Even kita jenjalan kat dalam Malaysia pun pilih hotel 3 bintang je kan? Tapi bila trip geng TDC ke Jepun baru2 ni mereka menginap di Emperial Hotel Osaka yang berharga RM1200 semalam. Waaahh tepuk dahi dengar harga! 1 bilik 2 orang pula tu. Tak perlu berhimpit2. 

Memang layanan 5 bintang la kan??


Spacious room!


3. Makanan

Semestinya di restoran yang HALAL. Makanan sedap2 disediakan. Anda tak perlu fikir nak makan di restoran halal mana.. kalau tak jumpa, makan roti atau megi je la yeee.. :P


Makanan ditanggung beres!


4. Tiket masuk ke MUST VISIT place adalah PERCUMA

Lawatan TDC ke Jepun baru2 ni turut ke Universal Studios Osaka. Best sangat kan?? Kalau nak masuk main2 semua tu ada cecah ratus taw. Sedangkan masuk Lego Land pun cecah ratus inikan pula Universal Studios Osaka. Cer convert duit kita, tepuk dahi lagi :P 





tiket masuk Universal Studio FREE je!






5. Pemandu Pelancong TERBAIK!

Part ni tak perlu risau kena tipu or kena extra charge ke apa sebab dah disediakan. Pastinya kita akan dapat tahu sejarah sesuatu tempat tu dengan lebih lagi. Bestkan?? Segala perjalanan aktiviti pelancongan sudah disusun dengan baik. 


Bestkan melancong PERCUMA + VVIP TREAT dengan TDC?? 
Next destination is Beijing. Jom jadi partner aqma untuk trip Beijing! Nanti boleh ambil gambar sama2 di Great Wall of China. :D


Nak tahu caranya jom aqma cerita lebih lagi. Text aqma di +60102534217 atau email ke ainul_aqma@yahoo.com untuk FREE TRIP bersama TDC! :D


P/s: Oh ya, anda berpeluang dapat income RM26,000 dalam masa 6 bulan bila dapat ke Beijing ni. Memang sakan lerrrr shopping nanti. Best ke best?


FAST ACTION, FAST RESULT!


Love,
A.Aqma

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...