Tak Boleh Move On Dengan Drama Jepun Ni !!!

Monday, February 15, 2016
Assalamualaikum and hi all :)

Entry kali ni aqma nak story pasal satu drama Jepun ni. Tak boleh move on langsung! Best yang teramat. Termasuklah sekarang tengah update blog ni pun aqma tengah tengok dram ni.

Apakah drama Jepun yang best sangat tu???

:
:
:
:



HANAZAKARINO KIMI TACHI E.


All of them



3 Main Actors

Drama ni best tahap petala kelapan sebabnya yang macam2 element ada. Kelakar, semangat kesukanan, bersatu padu, dan paling penting hero-hero dia handsome. Itu wajib lah kan?? Paling suka Sano Izumi tapi paling handsome haruslah Nanba Senpai ! :P

Drama ni ada banyak version. Ada version Jepun, Korea dan Cina tapi pada aqma cerita yang Japan la terpaling best sebab dia punya lawak tu over sikit. Hik3. Plus, aqma dulu belajar bahasa Jepun jadi lebih terkesan yang version Jepun ni.

Actually drama ni dah lama dah. Since 2007 camtu. *hakak tak habes sekolah lagiiii :P * For those yang nak tengok ada di Youtube atau cari la link download mana2, boleh tengok banyak kali. :D

Aqma bagi 10 bintang !!!!

Dear readers, korang dah pernah tengok drama ni?? Cer komen sikit~~

Love,
A.Aqma
7 comments on "Tak Boleh Move On Dengan Drama Jepun Ni !!!"
  1. Pernah tengok version korea jer, versi jepun x tgk pun..tp version korea pun not bad gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. aqma dah try tgk version korea tp xboleh masuk :P

      Delete
  2. dah tengok dah cerita ni masa zaman student dl...memang best & gempak!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn?? aqma pun dah tgk dulu masa study tp saje rewind balik..hehehe

      Delete
  3. Hai.. Cakk..
    done follow sini no ..129
    Jom berkenal kenalan kita..
    Sudilah kiranya follow teman yea..
    http://tengkubutang.blogspot.my/

    kalau minat kucen.. boleh follow sini juga
    http://kucenkucenbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. dah alam tak tengok citer korea.. dulu minat giler... best

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi cik tenkubutang.. thanks singgah blog kita.. ni cite jepun.. cite korea pon aqma layan juga..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature