My 2016 Getaway Confirmed!

Tuesday, March 22, 2016
Assalamualaikum and hi uolls :) 

Alhamdulillah akhirnya aqma dapat update blog setelah lama laptopku masuk 'wad' huhuhu. 


Bila laptop dah sihat ni boleh la buat booking percutian. Ceywah! Padahal benda bulan 1X punya cerita bulan 3 dah menggagau. Of course lah kan preparation tu penting dik.. pengalaman mengajarku untuk LEBIH EXTRA bersedia. 


Setiap tahun aqma akan pastikan my passport tak membazir begitu sahaja. Mesti ada cop dari negara luar sebab tu lah aqma fight gila2 nak rebut tiket FREE company bagi untuk FREE VVIP trip. Next trip ke Beijing. Korang nak tiket ni pon boleh taw. 1000 TIKET FREE!!! 


Plus, bila dapat qualify FREE trip Beijing ni income pun lebih besar. Awesome!! Duit raya lebih boleh bagi parents terchenta! 




Bayangan tiketku ke Beijing confirmed! inshaaALLAH

Korang pun boleh qualify taw ke Beijing ni.. Jom jadi travel buddy aqma!
Nak tahu caranya laju2 whatsapp ke +60102534217 yaaa.


Till then,
Daaa!
2 comments on "My 2016 Getaway Confirmed! "
  1. wahhh bestnya pergi travel jauh jauh... teringin tapi belum rezeki lagi.. ^^

    ReplyDelete
  2. Aqma...asha nak ikut jugakkk...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature