Cozuma Mattifying Lipstick MURAH!!!

Thursday, April 7, 2016
Assalamulaikum and hi all :)






Wah! Wah! Wah! My current top post is COZUMA MATTIFYING LIPSTICK ! *look! on your rightttt* Nampak sangat ramai yang tengah cari lipstick Cozuma ni kan?






Memandangkan Cozuma Lipstick ni dah terfemes sangat so aqma nak offer Cozuma Lipstick harga MURAH to my beloved readers. Untung sangat la korang yang dah drop by my blog then get your desire colour of COZUMA MATTIFYING LIPSTICK from me.






What's the DEAL??



Okay aqma nak OFFER kat uolls cozuma lisptick BUY 2 for RM80 ONLY.
Plus uolls dapat sample our famous amos slimming and health coffee, Mineral Coffee. Fuhhh cantik dan slim la uols nanti lepas guna 2 awesome product ni. ^__^


Let me share whats the goodness of COZUMA MATTIFYING LIPSTICK to your lovely lips. 1stly of course about the texture. It is light and smooth on your lips. Paling best bau setiap warna COZUMA LIPSTICK adalah bebeza dan setiap satu ada bau sedap yang tersendiri. Takde bau bahan kimia yang menyesakkan hidung. Legaaaaa!




Then another thing yang aqma perasan bila ber COZUMA MATTIFYING LIPSTICK adalah ia TAHAN LAMAAA!!! Awesome kan?? Ramai kawan-kawan yang tegur aqma "Elok je lipstick kau even dah makan macam2." *Senyum, lebar la iolls~*




Haaaaa ada lagi yang best pasal COZUMA MATTIFYING LIPSTICK ni adalah untuk jangka masa panjang COZUMA MATTIFYING LIPSTICK sangat membantu menjadikan bibir kita lebih lembap dan cun sebab ada khasiat ekstrak Safflower seed oil sebagai agen pelembap. Ia juga diperkaya dengan Vitamin C dan E. Tiada lagi masalah bibir hitam dan lebam akibat bahan plumbum yang terdapat dalam lipstick biasa anda.






So girls, wait for nothing. Hurry contact me at ainul_aqma@yahoo.com to purchase your awesome COZUMA MATTIFYING LIPSTICK today! :D






P/s: This offer LIMIT to first 10 lucky ladies ONLY!!!
HURRYYY
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature