Saturday, April 23, 2016

My Next Aim: ALDO !!!

Assalamualaikum and hi all :)




Akibat terpengaruh tengok kasut mak ku a.k.a my beloved leader yang awesome. Maka diri ini terjebak scroll catalog kasut ALDO.


Hari tu dah window shopping dengan mak mana kasut yang sesuai untuk appointment, untuk event, untuk santai2 dan sebagainya. Dulu aqma main taram je kasut2 ni. Now, dah ada pembimbing. Untungnya bisnes dengan #TDC, bukan dapat ilmu bisnes je tapi ilmu grooming pun dapat. Kehkehkeh. Nak jadi usahawan berjaya kena la tahu grooming even basic2 je. 1st impression
important!!!



I LOVE BLACK SHOESS! Nampak glamourous kan?


kalau pakai yang ni confirm sama tinggi dengan Fathiya nanti :P





KARIKA Wedges. Greattt!




Yang ni pun cute boleh mix and match dengan baju yang warna terang.




Hopefully my impian nak ber-ALDO ni dapat la direalisasikan pada raya nanti. in shaa ALLAH.
So, apa kasut favourite readers sekalian? Jom share kat ruang komen :)





2 comments:

  1. Assalamualaikum Aqma,

    Saya suka high heel depan runcing.. Brand depend pada kesesuaian.
    Most of the time saya guna di pejabat, so kebanyakkan kasut saya bertutup. Saya tak sesuai pakai wedges..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam LZ,

      Ouh yang jenis runcing.. aqma pun tengah cari heels yg bertutup supaya sesuai untuk gaya formal.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...