AZAM MAY 2016 | UPDATE BLOG SETIAP HARI!

Wednesday, May 4, 2016
Assalamualaikum and hi all :)

Eh dah May dah kan? Sedar tak sedar kita dah dipertengahan tahun 2016. So far apa yang korang dah capai untuk 2016 ni? for me I have such a long way to go. Ada yang dah complete, ada yang on going, ada yang kena recheck semula.

Untuk azam bulan May 2016 ni aqma berazam nak update blog SETIAP HARI. In shaa ALLAH. Despite all the busyness such as class, working and business thinggy I MUST make sure at least 1 entry come out everyday.

Aqma nekad nak jadi blogger tegar. gitttuuu. Sebenarnya banyak sangat aqma nak cerita kat blog ni. fuh, satu-satu dulu naaa. Korang doakan aqma dapat konsisten update blog setiap hari okay?


source: google


Sayang korang sebab setia baca blog aqma sampai klik older post tu. Jangan lupa drop by comment, bagi link blog korang. In shaa ALLAH aqma sure singgah blog korang pulak. Till then,

Love,
A.Aqma
1 comment on "AZAM MAY 2016 | UPDATE BLOG SETIAP HARI!"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature