Muntah Assignment

Tuesday, June 28, 2016
Assalamualaikum and hi all :) 

Huaaa lately ni demotivated nak siapkan assignment. Tak tau kenapa subjek kali ni kurang semangat nak siapkan assignment. Last2 terjebak ber-blog sudahnyaaa.. Huaa :( 

Rasa nak drop je subjek ni. TAPI apakan daya mana bolehhhh! Inilah namanya dugaan bulan puasa agaknya. Melepet je dekat katil nak tidur. Kalau bulan2 biasa aqma selalu siapkan assignment di coffee house. Suasana kiri kanan orang struggle dengan laptop masing2 buatkan aqma pun semangat juga. Hailaaa law of attraction kuat nau2! 

Namun, ada lagi yang aqma semangat sangat2 tahap super saiya which is my BUSINESS! 
Cintaku pada mu wahai perniagaan sampai boleh hilang sedih crush tak balas mesej. Bhahahaha. 
Alhamdulillah.. rezeki Ramadhan kata orang. Business partners yang lain pun tak putus2 update sales masing2 meroket. 


Hi saya tokey corset. Saya suka buat orang nampak cantik :D

Biasa la kat dunia ni you win some and lose some. Sila lah datang wahai semangat assignment. Dateline nak dekat dahhhhhh. Ya Allah Ya Alim Ya Aziz Ya Latif berikan aku idea yang mencurah ke ladang gandum untuk siapkan assignment ni dengan cepat dan penuh isi. Amiin~



Jom meroket siapkan kerja! 

Love,
A. Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature