Premium Beautiful dan Baju Raya Berpisah TIADA!

Wednesday, June 22, 2016
Assalamualaikum and hi all :)


Alhamdulillah dah lebih 2 minggu kita berpuasa maknanya dah tak lama lagi nak sambut Syawal. Amboi kemain sekarang RTW designer hebat2 dah keluar di pasaran termasuk di butik dan di online. 

Jap! Korang tak tau RTW tu apa? RTW adalah bermaksud "Ready To Wear" ataupun bahasa mak2 kita adalah baju pasang siap. Dah siap jahit. Tinggal pakai jeeee. Namun, antara yang selalu hadapi masalah kalau baju RTW ni adalah mereka yang berbadan besar. Oh mak aiii penat nak cari saiz tau! 
*dah penah rasa dulu! SERIK!*
.

Now, alhamdulillah dah tak payah risau kalau nak try baju2 RTW raya di butik2 seperti di Bangi Sentral. Dulu aqma cukup TAK YAKIN tau nak pakai baju dari butik2 ni. Yelah katanya FREE SIZE tapi baru sarung tang lengan tak lepas, baru nak sarung kain tang peha kelaut! 
.

Namun semua tu dulu-dulu punya cerita. Sejak dan pakai Premium Beautiful dan amalkan Set Kurus Bajet semuanya berubah. Dah boleh sarung RTW dengan YAKIN dan JAYA nya. Senyum lebar pleaseee. hehehe. Itulah untungnya pakai Premium Beautiful ni. Nanti dah habis raya pun boleh maintain slim tau. Takde lah malu nak gi open house pakai baju RTW tapi lemak nampak maluuuuu.! 



Bila berjubah atau kurung nak macam kiri ke kanan? huhuhu


Paling jeles tengok mak2 orang bergaya sakan fitting RTW Raya diorang. Yelah, bila dah pakai Premium Beautiful, lemak dialihkan, bentuk badan lebih cantik, dan yang penting anda lebih YAKIN! Macam diorang ni....




premium-beautiful-selangor
Whatt?? Dengan anak ketiga lebih awet mudaa dan slim!



premium-beautiful-selangor
Maintain slim walaupun anak dah 3 orang! Wow!


testimoni-premium-beautiful
Ya ALLAH perubahan lebih cun dan bergaya dengan Premium Beautiful.
 Eh, nak BONUS RAYA RM5000? Dengan PB pun boleh tau~


testimoni-premium-beautiful
Yang kiri tu mom of 2. Definitely single woman figure is hers! 8 years PB user. Amazing!


testimoni-premium-beautiful
Another mother of 2 girls! With PB, RTW is definitely a good to go!
testimoni-premium-beautiful
Oh mummy lepas bersalin body shape out?
Fred not, PB is ready to help you back in shape easily!


Amacam? Rasa tercabar sungguh tengok diorang ni bergaya sakan dengan RTW kan?
Jelesnyaaa! Lebih2 lagi yang belum kahwin tapi badan kembang kalah mak2 orang. Tu yang nanti bila balik kampung ada suara2 sumbang cakap "Berisi dah kau yeee" aaaaa.. stress!

So, sempat lagi uolls nak berslim dengan Premium Beautiful sebelum raya ni.
Nak tahu info boleh je terus contact Premium Beautiful Expert di HOTLINE ---> +60102534217 SEKARANG!


Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature