Tips Khatam Quran Dalam 2 Minggu | Ramadhan Series

Tuesday, June 7, 2016
Assalamualaikum and hi all :)



Salam Ramadhan Kareem. Alhamdulillah dapat habiskan 1st puasa hari ni. Puasa kali ni extra meriah sebab my baby boo nephew dah besar and kena layan kerenah dia sikit. Tapi apa2 pun weolls happy je melayan keletah si kecil Adam omey tu.

Ramadhan kali ni aqma still bekerja in OWL hours. Lepas berbuka rushing nak pergi kerja and bersahur di office saja. Ralat tak dapat buat terawikh di masjid. Dapat pun on weekend je. Itu pun kalau pergi. Tak pelah hope Ramadhan akan datang dapat buat complete di masjid.

Sempena Ramadhan ni aqma nak share tips untuk khatam quran dalam masa 2 minggu. Here you go:




From Google


Banyak sangat manfaat baca Quran bulan Ramadhan ni. Seriously banyak sangat. Masa yang ada sebolehnya nak selit2 baca Quran. In shaa ALLAH. Hari-hari biasa selalunya leka je tengok Quran letak tepi. Now in this holy month of Ramadhan I'm trying my best to grab the goodness of Ramadhan and barakah in it. In shaa ALLAH.

Semoga info ini bermanfaat. Selamat berpuasa dan Ramadhan Kareem :)

Love,
A.Aqma



Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature