Wednesday, July 27, 2016

My Instagram Makeover


Assalamualaikum and hi all :) 

Currently I am a flatlay addict. Hahaha. Semua benda nak di flatlay kan. Aqma rasa aqma dah figure out my another interest which is in photography. Tapi aqma tak la nak terokai bidang photography ni lebih2 cukup sekadar boleh cantikkan Instagramku. Hehehe.


Instagram ibarat tempat aqma luahkan my inner art interest. Walaupun hanya ciput je skillku. Tapi kalau nak edit gambar nak pilih filter memang aqma akan amik masa lama sebab nak make sure gambar ikut tema instagram aqma. 


Flaylays is an addiction!


Tema aqma pilih adalah white pastel. Tema cerah. Nanti aqma share apps apa yang aqma guna untuk gambar2 in my instagram. 


Yo Good picture tu paling suka. *angkat bakul sikit*


Sila follow ramai2 @ainulaqma ya. :D


Semoga aqma istiqamah untuk mengekalkan ke-cute-an dan ke-comel-an instagramku ini.
In shaa ALLAH. :D

P/s: Instagram korang apa? Meh share kat komen. Nak follow you back! :D

Love,
A.Aqma

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...