Tuesday, August 30, 2016

1st Time Try Dexandra

Assalamualaikum and hi all :)

Tadi sambil aqma COD Minkaffe to my regular customer at Cyberjaya, sempat la juga aqma shopping Dexandra perfume dengan my client ni. Actually lama dah cari Dexandra yang bau Mauvie HUGO BOSS sebab aqma dah pernah pakai yang original punya.

Dah alang2 ada member jual, apa lagii rebut je la uolls. Bila dah try, bau memang exactly sama. Tahan lama la juga. Not bad :)










Dengar cerita now ada sale siap boleh menang iphone 6 lagi tuuu. Normal price RM65 tapi discount berapa boleh la tanya kat seller yang dipercayai :) Kalau nak dapatkan dengan kawan aqma boleh je korang drop komen or email je ainul_aqma@yahoo.com . Later aqma bagi contact number dia.

Korang pun pakai Dexandra juga ke?
Jom share kat ruang komen korang suka bau yang mana?

Love,
A.Aqma

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...