Berwajah Baru. SUKA! SUKA!

Monday, August 15, 2016
Assalamualaikum and hi all :)

Memang rutin setiap hari Ahad set up goals and strategy untuk kelancaran perjalanan bisnes for the following week. Sambil2 tu monitor progress anak2 dari team. Dari progress barulah boleh set up strategy untuk boost lagi sales dan sebagainya. 

In shaa ALLAH next week beranak lagi new team member dari Kuantan. Phewww orang Kuantan pun pulun cari side income. Yang duduk KL/ Lembah Klang lagi la terasa tekanan nilai duit semakin kecil. Side income is A MUST nowadays. Peluang sentiasa ada pada yang hargai peluang itu. 

Okaylah, sambung cerita pasal topik berwajah baru ni.. sebenarnya bila buka website stokis untuk SHOM, terkejut iolls tengok homepage dah berwajah baru. Cantik dan elegant! Suka2 sesuai dengan weolls as usahawan SHOM yang suka kecantikan dan kesihatan :) 


website Sahajidah Haio Marketing untuk usahawan SHOM

Amacam? Cun kan? Bisnes secara online ni mudah.. Alang2 ada FB, IG, blog, snapchat semua tu apa kata manfaatkan buat duit sekali. Bestnyaaaa. Duit is coming duit is coming duit is coming :)

Love,
A.Aqma

Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature