Thursday, August 11, 2016

Cerita "Lubuk Rezeki" Saya

Assalamualaikum and hi all :)

Lately aqma selalu mention kat facebook "check in LUBUK REZEKI". Apa benda la lubuk rezeki ni kan? Sebenarnya lubuk rezeki ni adalah stokis Sahajidah Haio Marketing (SHOM) . Bila aqma restock barang kira macam aqma check in lubuk rezeki dah sebab macam2 ada dekat SHOM ni. 

As semua orang tau aqma adalah Premium Beautiful Expert atau pun nama lainnya adalah agent Premium Beautiful. Seronok sangat2 jadi Premium Beautiful agent ni sebab dapat bantu orang lain jadi lebih cantik dan lebih sihat. In shaa ALLAH. Kawan2 pembaca yang teringin2 nak pakai PB tu, meh la contact aqma laju2 sebab harga tengah menjunam macam 8 tahun dulu :) 

Pastu dekat SHOM ni bukan ada produk PB je, ada juga produk untuk kesihatan, kecantikan, kelengkapan rumah, sabun mandi, shampoo, penjagaan wanita, dan macam2 lagi. Korang yang nak jadi agent SHOM pun bertuah sangat2 sebab ada banyak range produk boleh pilih untuk korang jual. Harga ahli RM50 je tapi boleh jual SEMUA produk SHOM. Berbaloi sangat2. Serious! 

Ini antara lokasi favourite aqma untuk check in lubuk rezeki iaitu di Stokis SHOM Putra Heights, Subang Jaya, 



Tengok, macam2 hado uolls!! Rambang mataaa. Rasa nak berlama2 je dekat stokis SHOM ni tau. Dari rangkaian Marine Essence, Kopi fames Minkaffe, Pil herba wanita Maharani, BB Plus Collagen, Bioseleza, BioEver, Sabun Eziclean semua adaaaa.. 

As for me, walaupun aqma pakar dengan produk Premium Beautiful, produk lain pun aqma jual tau. So, pada anda diluar sana yang rasa nak jual produk selain Premium Beautiful boleh jee, Banyak nau2 produk hebat lain yang SHOM ada. Strategi bisnes je kena pandai gali ilmu. Nampakkan peluang berniaga dengan SHOM ni luas nau2~ Alhamdulillah.

Nak gali ilmu celah mana? Haaa itu jangan risau sebab aqma and team boleh bantu. Kami guide anda sampai anda jadi EXPERT sebagai usahawan SHOM. Dapat BONUS bulanan lebih RM2,000++ setiap bulan. In shaa ALLAH!!


Hasil dari lubuk rezeki semua bertuan suda~

Alhamdulillah. Itulah seronoknya bila bisnes berkumpulan ni. Kita yang buat part time ni kadang2 tak sempat nak explore buat poster cantik2, ayat meletop2, Jadi, kumpulan la yang banyak bantu aqma sebenarnya, Thank you TDC!

Anda pun boleh sangat2 buat duit poket tebal dengan jadi usahawan SHOM. Pegang tangan aqma untuk aqma bantu anda sampai jadi EXPERT! Nak buat part time, full time semua boleh sebab our main medium is online. So, kat mana2 pun boleh buat biz tau. 

Selain poket tebal, kehidupan anda pun boleh berubah kearah lebih baik. In shaa ALLAH!! Jom tebalkan poket anda cari side income dengan aqma and The Diamond Circle. Nak tahu caranya cepat2 Whatsapp aqma +60102534217 atau email ainul_aqma@yahoo.com sekarang. 

Pencarian DUIT RAYA HAJI bermula SEKARANG! Jangan tunggu lagiii! Balik kampung dengan hati girang! :D

Love,
A.Aqma

2 comments:

  1. Assalamualaikum sis Aqma.
    Nk minta kebenaran untuk save gambar stokis putra heights boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. Boleh je. back link to my blog ya :)
      TQ!

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...