Cravings Satisfied!

Tuesday, August 9, 2016
Assalamualaikum and hi all :)

Ohmaiiii dah 4 hari aqma TAK UPDATE blog. Kenapa aqma? Why aqma? Wai yo aqma? Apala syaiton pemalas serang aqma ni? Ish2.

Tapi never mind la now I'm here writing something. Holla blogging world! Ahad lepas dah sempat selesaikan misi nak makan apa yang diidam2kan. Lama dah tak makan. Iaitu SUSHI :) Jadi si kakak lain parents temankan aqma untuk sesi makan2 + jalan2 + tengok wayang + shopping (ni paling takda dalam list sebenarnya -___-") 


Setelah khusyuk memilih menu, 






Ni menu favourite aqma bila ke Sushi King. 

Soft shell udon. The crab is love~

Tak ingat nama dia apa bola2 api gamaknya. Tapi bukan bola pokemon. =_="



Aqma suka yang gambar no.2 tu sebab diperbuat daripada telur and isi ketam tak silap. So, ada maaf sikit pada yang sedang berdiet, Ehemmmmm~


Punca aqma terjebak makan sushi, yang baju MERAH tu. Ish2. :P


So girls always be girls. Jenjalan nampak benda cantik murah2 pun nak sapu juga. Hik2 Tapi aqma memang belum ada shawl warna tu lagi. *alasannnnn.* Selain makan sushi king, kitorang setel dah tengok Suicide Squad. Best! 4/5 bintang aqma bagi. Lawak betul Harley Quinn tu. Puddin <3 Puddon. Nak suami setia macam Jocker pleasee~ 

Korang pun layan japanese food ke? Cer share mana tempat lain nak makan selain sushi king?
Arigatougozaimasu~


Love,
A.Aqma

2 comments on "Cravings Satisfied!"
  1. Siqah suka sushi king!! alaaa lama dah tak makan.. siqah kalau kat sushi king suka sushi yang ada salmon dan udang. hehe. Sedap! selain sushi king, siqah pernah makan kat sushi zanmai. pun sedap jugak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay geng sushi!! aqma belum try sushi zenmai. boleh coba nanti :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature