Sunday, August 21, 2016

Lagi Kelahiran Agent Premium Beautiful Selangor

Assalamualaikum and hi all :)

Fuhhhh pagi Jumaat lepas betul2 pagi Jumaat yang barakah. Alhamdulillah aqma lahirkan lagi Agent Premium Beautiful Selangor. Hari ni je dapat buat jualan lebih RM10,000 . Alhamdulillah.. I'm a proud mummy!! (business mummy). Hehehe.


premium beautiful selangor


Meh aqma kenalkan TOP Premium Beautiful Agent Selangor yang semakin hari tak menang tangan layan whatsapp client nak pakai Premium Beautiful ni. Alhamdulillah~~


premium-beautiful-selangor
Semua PB tu dah bertuan. :) 

Sebenarnya aqma kenal fighter ni dah lama dah sebab kitorang sekolah rendah sama2. Then terpisah masa sekolah menengah. Mulanya dia selalu sakit kepala. Then aqma suggest minum Minkaffe sebab Minkaffe membantu kurangkan sakit kepala. Alhamdulillah lepas dah amalkan Minkaffe lama2 ada kawan nak, sedara mara nak pula. Bila dah share manfaat kat social media kawan2 lain pun berebut2 nak dapatkan Minkaffe. Power fighter kita sorang ni tau!


Biarpun permulaan ika (nama manja) hanyalah dengan RM50 daftar sebagai ahli, now dah boleh buat sales lebih dari RM10,000 taw! Semangat, bulat hati dengan leader dan team memang menjadi! Kalau takde ilmu, bisnes nasi lemak tepi jalan pun tak laku dek non~


Alhamdulillah ika pun semakin hari semakin improve dari segi keyakinan diri. Dulu takut2 nak approach orang. Now, semakin lama lebih ramai kenali ika sebagai usahawan Sahajidah Haio Marketing. Sabun Eziclean pun laju2 nau dia jual. Keep it up ika!


So, for those area Salak Tinggi, Putrajaya, KLIA, KLIA2 nak dapatkan Premium Beautiful dan produk SHOM lain boleh je contact ika ni ya. Text je 0133298584 (Atikah Adha)

Selfie seround





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...