This Girl

Thursday, August 4, 2016
Assalamualaikum and hi all :)

Pernah tak bila korang dengan kawan2 korang selalu sangat "accidentally" tersama. Tak kisah la be it like terpakai baju sama ke, tercakap benda yang sama ke, terkeluar ayat yang sama ke, apa2 je lah. Sure ada among of the readers yang alami situasi ni kan?

As for Aqma, dah jumpa dah someone yang boleh dikatakan semuanya nak sama dengan aqma. Banyak betul benda yang kitorang tersama. Contohnya bila pakai baju nak pergi kerja kadang2 tu bukan je sama warna or sama baju, the concept of the outfit pon nak sama juga. Aiyayaya.


Tudung sama biru. So sweet~


Then yang perasan banyak sama adalah tekak kitorang. Hahaha. Bila teringin sorang cakap "Eh teringin la nak makan sushi.." then sorang cakap "eh samalah!!" "Teringin la nak ole2 bali.." "Aah..teringin juga nak ole2 bali..." Nak Chatime pun sama2. Bila kitorang dekat, the wavelenght frequency makin rancak. Gittewww

Antara yang spontaneous pernah berlaku, masa tu kitorang sama2 dalam kereta cuaca nak gelap dah. Then serentak masing2 cakap "Uihhhh.. golap aaa..." *negeri 9 accent* Wahhhh. Even the accent pun nak sama?? Telepathy sangat~~ While I'm writing this pon ada persamaan berlaku. While searching for next movie to be watched,

Me: "Haaa boleh la kita tengok masa.."
She: "Haaaaaa..masa tu"

We looked at each other. stunt. "Aqma.. cuba jangan tiru.." "What??" padahal tak tiru pun. Sama2 terkeluar. How funny la bila tersama2 ni. Hahaha

Hopefully our husband pun tak sama. Kekekeke.

So readers, you can say Hello to Hieda, the sister. :)


Bawal scarf + plain tops + batik skirt. Pon nak sama

P/s: Kak Hieda, congrats! You are featured in my blog. :P

Love,
A.Aqma
2 comments on "This Girl"
  1. Hahaha! Ada instict together. Hope husband tak sama ye. hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature