Tak Pergi.... RUGI!

Tuesday, September 6, 2016
Assalamualaikum and hi all :)


Itu je yang aqma dapat cakap in case tak pergi last week punya intensive training by The Diamond Circle. Seriously banyak sangat2 ILMU yang dapat sebab topik dia memang khas pasal Premium Beautiful sahaja.


Korang bayangkan nak jahit Premium Beautiful tu memerlukan lebih dari 189 jahitan. Makaiii! Bukan macam jahit baju kurung biasa okays.Pastu ada juga cerita macam mana Far Infrared Ray (FIR) disulam kedalam Premium Beautiful tu. Ternganga bila tahu rumitnya nak buat Premium Beautiful ni. Namun, yang rumit tu la bagi manfaat 70% kesihatan dan 30% kecantikan.

Plus, bila ada ILMU pasal Premium Beautiful bila client tanya kita tahu nak jawab apa. Lebih mudah untuk buat sharing lebih2 lagi kita pakai sendiri :) Serious beb, senang je nak jual Premium Beautiful bila ada ilmu pasal produk. Benda diajar pun FREE je. Perghh! Terbaik!




Jangan risau bila tengok ramai orang jadi Premium Beautiful Expert sebab our circle of friends semua lain2. Tak semua satu sekolah yang sama, tak semua orang satu uni yang sama dan tak semua orang duduk satu taman yang sama. Lagipun TDC (my team) punya approach adalah online. Aqma sendiri banyak dapat client dari Terengganu alhamdulillah ade yang cash buyer. kuasa online. Tiada sempadan.


me and my leader. both are dUCked! :D


Seronok sangat bisnes dengan TDC sebab macam2 tips, cara berniaga diajar semuanya PERCUMA! Anda hanya perlu daftar RM50 sahaja. Itu pun bukan masuk poket weolls, dibayar terus kepada syarikat (SHOM) untuk urusan pendaftaran ahli dan sebagainya. Bayangkan dengan hanya RM50 anda boleh buat duit tepi sehingga RM2,000-RM5,000. Banyak kan?? Uishhh.. 5 bulan kumpul dah lebih RM10.000 saving. Marvellous!

full house! satu malaysia geng TDC turun taw! :D



For those yang dah pakai or nak pakai Premium Beautiful, meh aqma ajar macam mana uolls boleh pakai Premium Beautiful PERCUMA. If uolls amik ansuran pun bukan uolls yang keluar duit poket. Asyik kan?? :D





Bisnes Ber- ILMU dengan The Diamond Circle sangat berbaloi! Jom aqma ajar cari side income dengan instagram dan Facebook mudah2 jee. *RAJIN MESTI ADA naaa* Whatsapp aqma +60102534217 atau email ainul_aqma@yahoo.com untuk tahu bagaimana mulakan langkah pertama SEKARANG!





ootd Premium Beautiful
[Highlight: kldUCk from dUCkscarves , blazer: H&M]




Love,
A.Aqma
Your Business Coach



Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature