Tuesday, September 13, 2016

Sendu Dari Social Media

Assalamualaikum and hi all :) 

2 hari ni hidupku sendu dari social media sebab handphone kesayanganku out sudahhh. Dia taknak hidupkan diri sendiri. Ku fikir ini mesti rancangan ALLAH supaya impianku pakai phone baru terlaksana. Mashaa ALLAH doa ketika hujan dan hari Arafah dimakbulkan barangkali. 

Maaf kengkawan dan clients yang contact aqma memang unreachable till further notice. Alhamdulillah mak ayah depan mata je, so takde la risau and ralit sangat. Aqma handphone ni penting sebab risau in case mak ayah nak contact camno kan?? *No no no suami belum ada. Pakwe korea je ada. Kah2*

Buat teammate assignmentku, harap check email nanti in case tak dapat contact thru whatsapp. Buat teammate office, malam ni kalau perutku tak meragam saya datang la kerja. Huaa time ni la rasa old skool simpan nombor kat buku telefon itu berguna. Aisehhh. Memang kena buat 1 ni. Kita bukannya boleh bergantung 100% kat technology ni sebab yang cipta nya pun manusia yang tak sempurna. *out Yuna's song here*

Happy raya uolls. Yang diet tu bawa2 la ke daratan semula. :P


gambar 3 tahun lepas


Love, 
A.Aqma



3 comments:

  1. Handphone memang penting sekarang ni.. Moga dapat beli phone baru yang dihajati 😁

    ReplyDelete
  2. memang masalah la kalau hp rosak. harap nanti dapat yg baru. hihi

    ReplyDelete
  3. Thanks semuaa.. Alhamdulillah dah dapat phone yang dihajati :D Alhamdulillah~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...