Yang Dihajati Sudah Tiba...

Thursday, September 15, 2016
Assalamualaikum and hi all :)



Alhamdulillah..rezeki ALLAH nak bagi barangkali. Bila ALLAH dah kata "Kunfayakun" tu tak dapat nak elak lah kan?


Entri before this aqma ada mention kan pasal handphoneku rosak. Aduh, tak dapat ootd raya. *sila berdekah kat sini :D * Namun, ALLAH tu Maha Besar Dia bagi phone idamanku. Alhamdulillah..reward business kata orang.


gambar sumber Google


Serious kalau tak buat bisnes memang aqma melangut la entah bila boleh dapat pakai sebab nak harap gaji memang kelaut laaa. Dunia sekarang harapkan gaji semata-mata memang susah sikit la kehidupan. Boleh survive tapi paras comfort zone je and it's totally not me. Kena ada push factor untuk move our life to another level.


As always comfort zone is not forever. So, aqma kena make sure I get what I want with my tears and sweat. Aqma buat bisnes apa? Berapa income dapat sebulan? Masyuk ke? Best ke? Buat Part time boleh ke? Okay aqma share semua jawapan diatas segala persoalan dalam ENTRI KHAS SINI ya.



Klik jangan tak klik okays....



Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature