2,000+ Viewers in One Day!

Saturday, October 8, 2016
Assalamualaikum and hi all :)




Wawawa. Terkezut aqma bila check blog viewers cecah 2,000 for today. Last time 1,000++ . Now dah meningkat. Alhamdulillah la kan? Saje la tu bagi semangat kat aqma supaya update rerajin kan? Apa2 pun thank you pada yang singgah my humble blog ya :D

Okay la of course la kena update selalu kan since dah ada domain sendiri. Ngeeee. Banyak topik nak story kat blog ni *as alwaysss* Tapi masa weyh.. tak sempat nak update..busy life haunting me. As this post is being written I had only 1 hour sleep in 2 days. Alalala. Benda nak buat semua kena fokus. Esok last day semua ini bakal berakhir. Ahad ni nak tidur tak ingat donia!




Muka zombie ni. Konon lah fokus kat lecture depan tu.




Eh, Ahad ni ada sesi ukur Premium Beautiful client laaa. Jadi segar terus minda ni :D
Siapa lagi nak dapatkan Premium Beautiful harga menjunam siap dapat cash RM150? Meh aqma ukur uolls. Lekas whatsapp je +60102534217. Chiawz! :D


Love,
A.Aqma

2 comments on " 2,000+ Viewers in One Day!"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature