Wednesday, October 26, 2016

Oh My Boyfiesss :(

Assalamualaikum and hi all :)

Okay macam pelik je letak smile kat atas tu since ini adalah sejenis post sedih. Sedih sebab my pakwe2 Korea akan hilang dari jejak mereka.

Cerita pertama pasal Kang Gary yang keluar dari Running Man sebab nak fokus music. Oh my, bakal tak berseri la Running Man lepas ni. One of the reason aqma tengok RM dulu sebab ada Kang Gary. Dia ni funny gak. Hahaha. Alaaa sedih la lepas ni no more monday couple. Sob3



Apa2 pun all the best in your music career, Kang Gary ssii. May all your ambitions in Music line will come true. Lagu2 Gary / Leessang pun best2. My favourite one is Bicycle. Masa pergi Han River dengar lagu tu oh feeling habis! wish I have a good friend / husband at that time to hug and ride bicycle together. Sweet nyaaaa!! Omo3

Next cerita my truely pakwe nak masuk askar dah :'( SEDIHHHHHH!!!
My TOP oppa will be enlisted in military probably early next year. Another 2 years baru boleh jumpa my oppa. Huaaa sedihnyaa. Gonna miss you my beloved oppa. Yelah TOP pun dah almost 30. So, kena la cepat2 habiskan askar tu. Pastu dengar2 cerita Bigbang nak comeback in November. What??!!! I cant believe that! Another concert perhaps? Mesti tour tu takde TOP nanti. aaaah! Hampa lagi :(

During the test

Semoga TOP oppa selamat menjalani askar dengan cemerlang. Your fans always be with you~~

So, pengganti TOP while he is on military for 2 years gonna be....... entah2 aqma dah kawen on that time. Memang kena la lupakan TOP oppa ku sebab dah ada the REAL oppa depan mata to be loved. In shaa ALLAH. Aamiin~

Korang doakan aqma dipertemukan jodoh dengan lelaki yang TERBAIK ya. Ada iras2 TOP or smile macam Ji Sung tu BONUS! Yang penting solat 5 waktu. Amiin~

peluh pun hensem? Kekeke

Okay sekian luahan perasaan today.

Love,
A.Aqma

3 comments:

  1. takde lagi lah karekter 'monkey' pasni dlm RM :(

    ReplyDelete
  2. takde lagi lah karekter 'monkey' pasni dlm RM :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...