Saturday, October 29, 2016

TAHNIAH Premium Beautiful Expert, Atikah Adha!

Assalamualaikum and hi all :)

ALHAMDULILLAH...! Yesterday was a memorable for me because a Sales Manager was born from my team. Nervousnya macam nak beranak taw! It was not an easy journey but it such a worth it journey.


premium-beautiful-selangor
Tahniah ika!


Atikah Adha (ika) adalah kawan sekolah rendah aqma then kitorang lost contact masa sekolah menengah since aqma merantau sekolah kat Pahang. Thanks to facebook sebab menyatukan kitorang balik. Ika contact aqma sebab dia nak beli Minkaffe asalnya. Pening kepala tak hilang2. Then I suggest her to try Minkaffe since it contains Garam Buluh to sooth the headache.

Dari guna sendiri Minkaffe, then ika buat pilihan untuk share kebaikan produk yang dia sendiri guna dengan orang ramai. Mula dengan modal RM50 je untuk register. Lama kelamaan dia sendiri tak percaya boleh bisnes sebenarnya. Hehehe. Yes. Sometimes we need to give chance to ourself that we can do something amazing! I believe she hold a great future in business. From Minkaffe now she also selling Premium Beautiful another  TOP SELLING product in Sahajidah Haio Marketing. Alhamdulillah.


agent-premium-beautiful
We are Premium Beautiful Expert

She dare to dream and dare to fight for her dreams. One thing that I love about her is she following all leaders steps. Dulu memang tak dinafikan ada ragu2 dalam diri ika pastu bila work closely with leader, dia sendiri mengaku senang je bisnes ni. Alhamdulillah~

For your information, ika is a wife and bekerja di KLIA2 in shift working hour. Business is her second income still she nailed it very well! Ada kerja hakiki bukan alasan tak boleh buat bisnes. In bisnes income UNlimited then dengan bantuan leader, ika bijak uruskan masa kerja dan family. Just less than a year she do it very well and now she already reached more than RM20,000 sales. Bravo!! Bravo!! BONUS pun capai 4 angka. Lega katanya sebab dapat bagi belanja mama duit lebih nak pergi haji. Plus, buat saving untuk baby yang bakal lahir. :)

Ini adalah antara permulaaan awal perjalanan bisnes ika. More success to come. Next strategy kembangkan team ika sendiri. Itu yang cantiknya bisnes ni sebab apa yang leaders dapat capai, uols akan dapat capai satu persatu. Your effort will lead you the way. Mentor aqma selalu pesan SIAPA BUAT, DIA DAPAT. Banyak kita buat, banyak la kita dapat. ALLAH sentiasa nampak usaha hambaNya and he will never give empty handed to his slaves. In shaa ALLAH.

It's great to start your business with TDC because our teamwork is really STRONG! Tak buat sorang2 punya. Bila uols pegang leader, leader akan tarik lagi uols capai ke puncak kejayaan. Tiada rahsia kejayaan selain, ILMU + RUJUK + TINDAKAN = KEJAYAAN !

Lastly, CONGRATULATIONS IKA! I'm proud of you! Keep going!

Love,
A.Aqma


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...