HERBA MAHARANI | Pengalaman Sendiri, TERBAIK!

Friday, November 18, 2016
Assalamualaikum and hi all :)

Holla escamostas. 2 minggu lepas aqma ambil pil herba maharani. Punca aqma herba maharani bila tengok kekakak TDC (my business team) nampak muda dari usia! Lebih2 lagi yang dah berusia 40-an. Bila tengok gambar diorang dengan anak2 yang umur 20-an, oh myyy macam kakak and adik hokayyy ! Jeles ai!

Then one thing yang aqma perasan sejak amalkan herba maharani memang jadi ENERGETIC! Aqma perasan yang aqma tak mengantuk dalam kelas. Bayangkan I end my shift at 06.00 am and my class starts at 8.30am. Habis kerja balik rumah, siap2 pergi kelas then ready my mind untuk kat kelas pulak. Hectic 5 days! Selalunya aqma kena struggle fight untuk hilangkan mengantuk tu, alhamdulillah sejak amalkan Maharani mengantuk tu tak teruk la. Minum air, minum Minkaffe hilang dah. Alhamdulillah~ Memang syiookkk!



Then bila on period time tak terasa memulas or sakit pinggang pun. Rasa lancar je. Sesungguhnya tiada senggugut pun. Ya ALLAH syukur nya rasa~ Badan pun tak lemau. Bayangkan uols yang jenis kerja aktif tetiba masa period je melepet. Boss tak heran pun korang tengah period ke apa ke yang penting kerja jalan. So, Maharani sangat membantu taw untuk atasi masalah senggugut korang tu. Oh ya, masa period tak perlu ambil herba maharani sebab waktu ni badan tak serap nutrien dengan baik. Hormon pun tunggang langgang. Cer tengok 28 kebaikan maharani ni:






For those yang pergi balik kerja naik train / public transport tu sure letih kan? Then dah sampai rumah nak menghadap hal rumah and anak2 lagi. Aqma sarankan amalkan je Pil herba maharani. Yang dah berkahwin, it helps A LOT in your husband-wife-intimate-relationship as per claimed by my teammates yang dah kawen laa. Teehee! So, yang planning nak pregnant pun disarankan amal Pil herba maharani sebab sangat membantu tingkatkan kesuburan. Banyak dah testimoni yang pregnant lepas amalkan maharani ni. Cer tengok bawah ni.....


testimoni-pil-herba-maharani


testimoni-pil-herba-maharani


Eh yang gegadis pun elok amalkan Maharani ni sebab kebaikannya membantu naikkan seri wajah, merawat masalah keputihan, mengurangkan masalah jerawat, menstabilkan hormon dan melancarkan peredaran darah. Ye. Ramai je kulit licin tapi seri tu takda. Pucat je bila takda makeup. Okay, bakal pengantin herba maharani is PERFECT inner beauty booster for youuuu!

Seriously as umur 25 keatas, kesihatan dalaman and luaran kena jaga betul-betul. Dah suku abad dah badan kita ni berfungsi. So, appreciate dia baik2 dengan Pil herba maharani :)

Harga pun murah jeee. Hanya RM98 sahaja sekotak.
*PROMO HARGA OFFER untuk 2 kotak keatas ;)*
Pastu manfaat melampau2 banyak pula tuuu. Berbaloi sangat2!
Nak cuba, pastikan yang original, hanya dengan Aqma uolls boleh dapat yang original dan khidmat nasihat cara makan yang betul :)


Terus je whatsapp +60102534217 untuk dapatkan pil herba maharani uols ya.

p/s: Buat husband yang care kecantikan dalaman dan luaran isteri, belanja 1 kotak Maharani ni CONFIRM isteri rasa dihargai sangat2 ;)


Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature