Tuesday, November 1, 2016

Thank You Awesome October!

Assalamualaikum and hi all :)


Alhamdulillah thank you ALLAH for making October an awesome month to me! :)
Alhamdulillah banyak yang aqma capai for October. Apa yang aqma rancang mostly berjaya. Antara checklist october yang menjadi realiti adalah...................


:
:
:


- Dapat jawab exam dengan baik tanpa mengantuk. Hahaha. Last month aqma jawab exam dengan penuh tak concentratenya. Ish3!


- Dapat anjurkan Segment Bloglist kat blog www.ainulaqma.com . Terima kasih uols yang sudi join. Korang memang power!




- Dapat sambut birthday ayah yang terchenta. Seronok! :D


- Dapat Premium Beautiful buyer. Struggle dia masa closing tu ALLAH je yang tahu debornya.


Weolls berkampung kat stokis untuk closing.


- Dapat naik pangkat in business. Anak didik pun naik pangkat sekali. Seronok berganda-ganda!


- Done setel urusan Air Asia for next trip.




So far, ni la achievement aqma untuk October. Next nak focus untuk November pulak especially in business sebab aqma dah nak naik pangkat Diamond. Okay itu aqma cerita next entry okayssss~


p/s: stay tune untuk pemenang Segmen Bloglist October 2016.


Love,
A.Aqma

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...