Top Social

Winter Coat Hunting at Mitsui

Wednesday, November 16, 2016
Assalamualaikum and hi all :)




Semalam dah bermula misi untuk lengkapkan barang2 keperluan untuk next travel. Beli sikit2 dulu the rest cari kemudian such as pinjam orang ke hihihi. Next travel will in winter season so WAJIB lah ada winter coat kan? Yang ni kena la beli sendiri la. Mana taw nak pakai lagi untuk mext travel. In shaa ALLAH~

Then petang tu mak aqma ajak pergi Mitsui. Dekat je dah nak shopping sekarang ni. Hehehe. Dengan cuaca nan hujan renyai + bawa budak kecil sekali aish memang mencabar sikit. Alhamdulillah semua okay jee. Terus la laju2 masuk Mitsui tak fikir lain terus ke Universal Traveller. Ada la yang cantik2 pastu ada sale lagi. Tengok yang murah2 banyak tak berkenan. Mengadaaaaaa.

Bila pandang atas, jeng jeng jeng ada yang terpikat kat hati. Namun, price out of my budget pulaks. Sabar je laaa. Then korek2 duit okay cukup. Alhamdulillah~ Dah pilih winter coat yang bekenan dihati mak aqma tanya "Tak nak beli gloves ke?" I was like nanti laaa macam tak perlu jee. My mum insisted me to buy the gloves. Sales girl kat UT suggest ambil yang tebal alang2 nak pergi on December ni sebab yang boleh touch screen tu nipis je sebenarnya. Okay sisturrrrr~

Terima kasih ibu tercinta support sikit hehehe. Seriously kalau nak bercuti musim winter bd kena lebih sikit. Lepas je masuk Bonus SHOM 10/11/2016 hari tu terus je tolak tepi untuk belanja winter coat dan keperluan lain. Nak harap gaji jee.. Memang kesejukan la kat sana nanti. Alhamdulillah syukur buat side income dengan The Diamond Circle. Berbaloi2! :D






Amacam? Okay kerrr? :P


Till then,
A.Aqma
2 comments on "Winter Coat Hunting at Mitsui"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature