Wednesday, January 11, 2017

1st TDC Intensive Training 2017 & 1st BONUS of the Month!

Assalamualaikum and hi all :)

Whaddup guys! Whaddup your pocket guys?! Haaa mencabar kan soalan kedua ni? Last month since ada Xmas, masing2 gaji masuk awal pastu harga minyak naik pulak, tambah lagi uruskan hal sekolah anak2, now ada dengar dah tak sabar tunggu 25hb January. Betul ke?

Tapi for us yang buat bisnes dengan TDC dah boleh senyum lebar sebab our BUSINESS BONUS a.k.a gaji kedua masuk on 11th January 2016!! :D *Alhamdulillah..jump high!*




Teringat masa 1st TDC Intensive Training, speaker DSM Hasnaliza Aini cakap,
"Orang kerajaan dapat bonus RM500 SETAHUN SEKALI melompat happy, kita dapat RM1,000-RM2,000++ setiap bulan beb!! Mahu terbang rasanyaa!"

Bayangkan dapat EXTRA RM2,000 setiap tengah bulan dalam akaun. Tolak as saving at least RM800 sebulan, dalam 12 tahun dah boleh save almost RM10,000!! Still ada baki RM1,200 boleh buat bayar hutang, komitmen, travel shopping!! *itu point penting sebenarnya :D*


From Ordinary Life to EXTRAORDINARY!

Meh aqma share apa ILMU EMAS yang kitorang dapat masa TDC Intensive Training last Saturday.

Dari speaker pertama, DSM Suhaili kitorang belajar bagaimana nak cari potensi client melalui social media. Takkan la dalam 3,000++ friends facebook uols takda yang nak beli product uols kan? :) How to attract diorang, how to make our facebook friends become our potential and loyal clients.

Next speaker kedua, DDM Shikin. kupas bagaimana nak tackle hati clients. Yelah dah jumpa potential clients dalam friendlist FB korang tu takkan la terus PM dia "Kau nak beli produk aku tak?" Memang laju la dia cakap TAK! Inilah seni yang DDM Shikin ajar. Memang MAHAL sangat ilmu ni taw! Hanya di TDC :D

Then speaker ketiga, DSM Hasnaliza Aini. DSM Aini cerita bagaimana nak kembangkan bisnes. Takkan la nak buat bisnes sorang2 kan? Mesti la nak buka cawangan seluruh negara. Macam Fashion Valet, di KL itself ada 2 outlets. Walaupun online business dia dah strong still dia buka outlet di KL, Singapore, Brunei and Indonesia. Sales masuk pun lebih lebat!


Part of our whatsapp support group

Me, my business partner and my dedicated leader

Us, Premium Beautiful Expert of The Diamond Circle
Amacam? Seronokkan bisnes dengan The Diamond Circle? :D Kitorang akan guide the newbies untuk duplicate je kejayaan mereka yang dah capai financial and time freedom. Yang penting bagi peluang pada diri sendiri untuk dibimbing dan ikut setiap apa yang diajar sebab FORMULA KEJAYAAN dah TERBUKTI!

So, those yang nak GANDA INCOME secara santai, flexible hours at the same time duit masyuk, boleh contact aqma SEKARANG! GOOD NEWS start your business today boleh dapat bonus up to RM5,000 masuk akaun anda 10 February 2017 taw! :D *boleh saving duit raya awal2. yeay!!*


Contact aqma sekarang: +60102534217 / email: ainul_aqma@yahoo.com

Love,
A.Aqma

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...