Top Social

PELUANG BUAT DUIT RAYA DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

Thursday, January 26, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

How are you?? Alaa aqma tahu masing2 senyum lebar sebab this week kan minggu gaji (by the time post ini ditulis) Hehehe. Perasan kan bila dah dapat gaji kita asingkan siap2 untuk bayar bil, komitmen kereta, rumah, babysitter anak dan macam2 lagi. Tapi saving kita letak priority paling last sekali. Ada lebih baru la buat saving. Padahal itulah yang TERPENTING sekali.



Tahun ni raya dalam bulan Jun. Designer pun dah mula open baju raya pre-order taw! Uols mesti la dah aim nak pakai baju designer siapa pula nanti kan? :) Dari sekarang la dah boleh buat saving sikit2 supaya nak raya nanti takda la terdesak. Even nak balik kampung pun banyak pakai duit. Betulkan?
Belanja tol, minyak, servis kereta. Pastu takkan nak balik tangan kosong?? Mesti la bawa something untuk parents and adik-beradik. Oh ya, duit raya pun kena prepare juga! See, belanja raya ni paling busuk pun RM1,000 juga kena spend taw.



Aqma plan nak ber-Calaqisya raya kali ni :) Uols nak designer apa?

Itu belum yang sementara nak tunggu gaji kadang2 ada emergency, dah terkorek duit yang uols dah saving untuk raya. Lagi satu, yang perempuan bila nak raya of course la nak dengar saudara-mara puji, "Eh, makin kurus kau kan??" Mestilah seronokkan? So, dari sekarang la uols WAJIB pakai Premium Beautiful. Boleh bantu reshape kan body uols + kesihatan pun lebih baik taw.


Pakai baju raya apa pun confident kan? :D


Siapa minat kebaya boleh dah pakai tanpa risau "ulat bulu" belakang badan :D

Ibu anak 5 pun boleh bergaya kebaya cantik terletak je :)


Aqma pun dulu asalnya pakai Premium Beautiful untuk reshape balik badan. Especially bahagian bawah. Masalah punggung dan peha lebar ni fobia betul. Padahal baru awal 20-an! Sedih! Selain dari untuk reshape badan, Premium Beautiful sangat membantu atasi masalah period pain aqma. Dulu kalau period pain sangat2 la pucat lesi muka. Then masa tu kerja kat KL. Ulang alik drive Sepang-KL memang sakit pinggang. Now bila jalan jauh dah boleh lega tak perlu nak ketuk2 belakang lagi :)
Alhamdulillah~


Pakai baju kurung pun banyak ruang dah. hehehe




Sebenarnya kan dengan pakai Premium Beautiful boleh buat sideincome taw. Kawan aqma cakap alang2 bayar bulan2 Premium Beautiful tu, better buat bisnes sekali. Sebab selagi ada perempuan di dunia ni, selagi tu la Premium Beautiful on demand!

Boleh guna duit untung bisnes tu untuk bayar Premium Beautiful, ada balance boleh buat saving tak perlu usik duit gaji. Bayangkan untung+bonus bisnes boleh dapat RM1,000 sebulan. Tolak bayar duit Premium Beautiful around RM100 still ada balance RM900!! Then tolak RM500 untuk saving. Ada lagi balance RM400!! Waaah, boleh shopping tanpa usik duit gaji! Bestkan? :D

Bila aqma dah tahu cara buat bisnes Premium Beautiful ni dengan kumpulan The Diamond Circle (TDC) , 1 je perkataan yang terfikir, "FUN!" Serious, buat bisnes dengan TDC memang sangat2 fun+seronok+enjoy+happening. Lagipun TDC sangat membantu ahli kumpulan. Terutama yang baru2 akan dipimpin sampai pandai ajar orang lain pula. Serious, tak sangka now total sales aqma dah hampir RM100,000! Alhamdulillah~






Seronok taw buat biz dengan TDC. Lagi seronok tengok jumlah akaun bank bertambah tengah bulan :D

Setiap pencapaian diraikan taw. Kat office pun tak macam ni. Tapi di SHOM siap naik pentas~


Dengan TDC, leader bantu bagi tunjuk ajar macam mana nak dapatkan client, info produk dan sebagainya. Dalam seminggu tu leader akan bagi ILMU2 baru dan fresh melalui online group support. Jauh dan dekat sama2 dapat ilmu berniaga. Lebih2 lagi bisnes online je sambil2 scroll FB and Instagram why not kita manfaatkan as lubuk buat duit. Bestkan? :)


My beloved leader. Sentiasa pegang tangan aqma untuk bantu buat duit besar setiap bulan!


Uols yang rasa gaji macam semput2 tu jom la rebut PELUANG BUAT DUIT RAYA DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL ni. Banyak benefits uols boleh dapat taw. Aqma pun dah rasa banyak sangat manfaat buat bisnes yang enjoy dan fun dengan TDC & PREMIUM BEAUTIFUL ni. Antaranya:

  • Semakin bersikap POSITIF. Asbab dikelilingi kawan2 yang beraura positif.
  • Badan rasa semakin FIT. Orang kata semakin 25 keatas badan makin lemau. BIG NO dengan PB sebab aliran darah lancar automatik badan pun jadi FRESH!
  • Bebas isu pokai tengah bulan sebab BONUS bisnes masuk tengah bulan. :D
  • Ada ramai kawan yang SUPPORTIVE sangat2. Tak sempat kering idea. :P
  • Ada #GengDietTDC . Penting ni those yang nak kurus sebelum raya tu untuk elakkan diet korang kelaut jom join our Geng Diet :)
  • Kulit lebih GLOWING sebab ada FAR INFRA RED rays yang bantu glowingkan kulit. Bestkan? Plus, kurang kedut sebab duit tak cukup :)

So, those yang nak senyum lebar raya nanti tanpa mengeluh keluar duit belanja raya, boleh mulakan sekarang buat bisnes dengan TDC. Bayangkan dalam masa 6 bulan boleh kumpul at least RM26,000 pastu lepas raya boleh Travel GOLD COAST for FREE VVIP TRIP! Bestkan??


Jom terus contact aqma sekarang +60102534217 untuk grab peluang buat duit ni. Bagi peluang pada diri uols dengar aqma explain PELUANG BUAT DUIT RAYA dengan Premium Beautiful. then uols decide :) Belum cuba belum tahu ~~








Thank you.

Love,
A.Aqma








 
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature