Top Social

dUCKscarves | TheWorldMapDuck Siapa Ada Lebih?

Tuesday, February 21, 2017
Assalamualaikum and hi all :)


Hari ni balik kerja mengantuk tak ingat sampai meleleh2 air mata. Lepas buat senaman ringan terus tertidur tak ingat apa dah. Huhuhu. Then terjaga baru teringat yang pagi tu sebenarnya ada battle Worldmapduck. Ya ALLAH!!! Sedih dan pilu rasanya.. huhu.


Maka, terlepas lah aqma nak dapatkan worldmapduck yang lilac itu. :(



WorldMapDuck idaman kalbu sebab purple
So those yang ada nak letgo or terlebih beli worldmap duck in lilac with reasonable price can you contact me please at +60102534217.


Thank you babes! :D


Love,
A.Aqma
4 comments on "dUCKscarves | TheWorldMapDuck Siapa Ada Lebih?"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature