Tuesday, March 21, 2017

Alhamdulillah... At Last!!

Assalamualaikum and hi all :)


Alhamdulillah what a blissful Monday I had today. Akhirnya dapat juga merasa the world map duck yang penuh kontroversi itu. Before this aqma dapat je battle online tapi masa tu tak rasa nak ada the world map duck tu jadi nya let go ajaa~


Now alhamdulillah berkat hasil business, ada bajet lebih sikit (lepas tolak servis kereta and all -__-") dapat la allocate bajet untuk the world map duck ni. Aqma memang cari yang preloved je sebab tak kisah pun ada pin mark ke apa ke. Bila scroll2 ig nampak ada orang nak let go the world map duck with such a great bargain. MashaaALLAH semoga ALLAH limpahkan rezeki berganda-ganda pada manusia cantik ni and berikan kesihatan yang bagus untuk dia. Amiin~




Thanks a lot Liani for your time :)

Aqma pilih the world map duck grey sebab aqma tak pernah ada shawl warna grey. Plus warna ni boleh masuk dengan other colours so okay la. Material lembut sikit dari the kl duck. So far I just love it to the max! :D



Cara pakai je pening sikit sebab nak tulisan world map tu menghadap mana? Hahaha. Hopefully dapat pakai the world map duck ni masa trip ke Gold Coast nanti In shaa ALLAH :)


Apa warna fav the world map duck uols?


Love,
A.Aqma



3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...